Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δ. Σ. Ρήγα Φεραίου
Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δ. Σ. Ρήγα Φεραίου

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δ. Σ. Ρήγα Φεραίου

Με 25 θέματα συζήτησης, συνεδριάζει την Παρασκευή, στις 6.00 το απόγευμα το Ρήγα Φεραίου, στο οποίο θα γίνει ενημέρωση για τα προβλήματα ρύθμισης αυθαιρέτων αντισεισμικών κατοικιών τύπου Παρασκευόπουλου.

Επίσης θα ληφθεί για έγκριση παραμονής της υπάρχουσας κατάστασης, για το Γυμνάσιο – Καναλίων και για την ίδρυση και λειτουργία μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με καύση βιομάζας, ισχύος 1 MW, σε αγροτεμάχιο της συμπληρωματικής διανομής Κοκκίνας.

Επιπλέον, το θα λάβει για τη συντήρηση δημοτικού σχολείου, προκειμένου να δημιουργηθεί Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (Παλαιοντολογίας) στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Μικρού Περιβολακίου. (Σχετ. η 1/2015 Απόφ. τ.κ. Μικρού Περιβολακίου) και, τέλος, θα εγκρίνει για την έγκριση της ανάθεσης ανά προμηθευτή, για Προμήθεια υγρών καυσίμων, κίνησης (πετρέλαιο κίνησης και αμόλυβδη βενζίνη) και πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Δήμου Ρήγα Φεραίου της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Ρήγα Φεραίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση