Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.

Με θέματα, όπως η κρίση αιτήματος για τοποθέτηση μπάρας ελέγχου ς προς τον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, επί της οδού Αγίου Νικολάου, γνωμοδότηση για μεταφορά πιάτσας ταξί στην οδό Κροκίου μεταξύ των οδών Αλμυρού και Μανωλάκη και την κρίση αιτήματος για τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 1,3,15 και για υλοποίηση συναφών ρυθμίσεων και στάθμευσης στην περιοχή «Άναυρος» συνεδριάζει-μεταξύ άλλων- η την ερχόμενη Δευτέρα 20Απριλίου στις 13.30.

Στην ίδια θα ληφθούν κανονιστικές αποφάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης μοτό & ποδηλάτων στο της πόλης του Βόλου, για τη μονοδρόμηση του υιπου τμήματος
της οδού νσταντά, από την οδό Φιλ. Ιωάννου ως και την οδό Φιλιππίδου με κίνηση από την πρώτη προς τη δεύτερη και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Φιλιππίδη για 10 μ. από τη διασταύρωση με την οδό νσταντά προς τη Δονδολίνων.

Τέλος, στη της Ε.Π.Ζ. θα προεγκριθεί η ίδρυση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος , καθώς και η χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων σε .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση