Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.

Με θέματα, όπως η αιτήματος για τοποθέτηση μπάρας ελέγχου πρόσβασης προς τον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, επί της οδού Αγίου Νικολάου, γνωμοδότηση για μεταφορά πιάτσας ταξί στην οδό Κροκίου μεταξύ των οδών Αλμυρού και Μανωλάκη και την κρίση αιτήματος για τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 1,3,15 και για υλοποίηση συναφών ρυθμίσεων κυκλοφορίας και στάθμευσης στην περιοχή «Άναυρος» συνεδριάζει-μεταξύ άλλων- η την ερχόμενη Δευτέρα 20Απριλίου στις 13.30.

Στην ίδια συνεδρίαση θα ληφθούν κανονιστικές αποφάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης μοτό & ποδηλάτων στο κέντρο της πόλης του Βόλου, για τη μονοδρόμηση του υπόλοιπου τμήματος
της οδού Κωνσταντά, από την οδό Φιλ. Ιωάννου ως και την οδό Φιλιππίδου με κίνηση από την πρώτη προς τη δεύτερη και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Φιλιππίδη για 10 μ. από τη διασταύρωση με την οδό Κωνσταντά προς τη Δονδολίνων.

Τέλος, στη συνεδρίαση της Ε.Π.Ζ. θα προεγκριθεί η ίδρυση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος , καθώς και η χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση