Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.

Με θέματα, όπως η κρίση αιτήματος για τοποθέτηση μπάρας ελέγχου πρόσβασης προς τον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, επί της οδού Αγίου Νικολάου, γνωμοδότηση για μεταφορά πιάτσας ταξί στην οδό Κροκίου μεταξύ των οδών Αλμυρού και Μανωλάκη και την κρίση αιτήματος για τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 1,3,15 και για υλοποίηση συναφών ρυθμίσεων κυκλοφορίας και στάθμευσης στην περιοχή «Άναυρος» συνεδριάζει-μεταξύ άλλων- η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής την ερχόμενη Δευτέρα 20Απριλίου στις 13.30.

Στην ίδια συνεδρίαση θα ληφθούν κανονιστικές αποφάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης μοτό & ποδηλάτων στο κέντρο της πόλης του Βόλου, για τη μονοδρόμηση του υπόλοιπου τμήματος
της οδού Κωνσταντά, από την οδό Φιλ. Ιωάννου ως και την οδό Φιλιππίδου με κίνηση από την πρώτη προς τη δεύτερη και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Φιλιππίδη για 10 μ. από τη διασταύρωση με την οδό Κωνσταντά προς τη Δονδολίνων.

Τέλος, στη συνεδρίαση της Ε.Π.Ζ. θα προεγκριθεί η ίδρυση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος , καθώς και η χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συναντήσεις Ι. Κίτσιου στο ΥΠΑΑΤ και με τον γ.γ. Οικονομικών - https://t.co/7s4XXVU2TP -

  • Η επικεφαλής του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, στον Αρχιεπίσκοπο - https://t.co/BuaopHmZ1A -

  • Ελαφρά τραυματίστηκε ηλικιωμένη σε τροχαίο στη Ν. Δημητριάδα - https://t.co/kHyI9H1qem -

"Αλιεύοντας" την είδηση