Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.

Με θέματα, όπως η κρίση αιτήματος για τοποθέτηση μπάρας ελέγχου ς προς τον ιερό αό Αγίου ικολάου, επί της οδού , γνωμοδότηση για μεταφορά πιάτσας ταξί στην οδό Κροκίου μεταξύ των οδών Αλμυρού και Μανωλάκη και την κρίση αιτήματος για τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 1,3,15 και για υλοποίηση συναφών ρυθμίσεων και στάθμευσης στην περιοχή «Άναυρος» συνεδριάζει-μεταξύ άλλων- η την ερχόμενη Δευτέρα 20Απριλίου στις 13.30.

Στην ίδια θα ληφθούν κανονιστικές αποφάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης μοτό & ποδηλάτων στο κέντρο της πόλης του , για τη μονοδρόμηση του υπόλοιπου τμήματος
της οδού Κωνσταντά, από την οδό Φιλ. Ιωάννου ως και την οδό Φιλιππίδου με κίνηση από την πρώτη προς τη δεύτερη και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Φιλιππίδη για 10 μ. από τη διασταύρωση με την οδό Κωνσταντά προς τη Δονδολίνων.

Τέλος, στη της θα προεγκριθεί η ίδρυση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος , καθώς και η χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

"Αλιεύοντας" την είδηση