Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Ε.Π. Ζ.

Με θέματα, όπως η αιτήματος για τοποθέτηση μπάρας ελέγχου πρόσβασης προς τον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, επί της οδού Αγίου Νικολάου, γνωμοδότηση για μεταφορά πιάτσας στην οδό Κροκίου μεταξύ των οδών Αλμυρού και Μανωλάκη και την αιτήματος για τροποποίηση διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 1,3,15 και για υλοποίηση συναφών ρυθμίσεων και στάθμευσης στην περιοχή «» συνεδριάζει-μεταξύ άλλων- η την ερχόμενη Δευτέρα 20Απριλίου στις 13.30.

Στην ίδια συνεδρίαση θα ληφθούν κανονιστικές αποφάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης μοτό & ποδηλάτων στο κέντρο της πόλης του Βόλου, για τη μονοδρόμηση του υπόλοιπου τμήματος
της οδού Κωνσταντά, από την οδό Φιλ. Ιωάννου ως και την οδό Φιλιππίδου με κίνηση από την πρώτη προς τη δεύτερη και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Φιλιππίδη για 10 μ. από τη διασταύρωση με την οδό Κωνσταντά προς τη Δονδολίνων.

Τέλος, στη συνεδρίαση της θα προεγκριθεί η ίδρυση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος , καθώς και η χορήγηση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση