Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βόλου
Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βόλου

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βόλου

Δύο διαγωνισμοί, για ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής και καθαρισμού περιαστικών δασών περιλαμβάνονται –μεταξύ άλλων- στα θέματα που θα τεθούν προς έγκριση στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βόλου αύριο Παρασκευή στις 13.00.

Όσον αφορά το πρόγραμμα τουριστικής προβολής , η υπηρεσία γνωμοδοτεί και προτείνει την κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού στον κ. Ι. Βανίδη, κρίνοντας αποδεκτή την προσφορά του , ύψους 64.206 ευρώ ,συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23% για το σύνολο υπηρεσιών του έργου.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει:

-σχεδιασμό πληροφοριακού υλικού (45.206 ευρώ) και συλλογή πρωτογενούς υλικού και παρουσίαση προορισμού (τουριστικός οδηγός)

-αξιοποίηση διαδικτύου (10.000 ευρώ) και δημιουργία ιστοσελίδας, μελέτη ηλεκτρονικής διαφήμισης και ηλεκτρονική καταχώρηση.

-συμμετοχή του Δήμου Βόλου σε δύο εκθέσεις στο εξωτερικό (9.000 ευρώ)

Για τον καθαρισμό περιαστικών δασών η Υπηρεσία γνωμοδοτεί και κρίνει την οικονομική προσφορά του κ. Βασ. Ντάνου , συνολικού ποσού 49.987,20 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23% ως χαμηλότερη στο σύνολο των προσφερομένων υπηρεσιών και προτείνει την κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού στον ανωτέρω υποψήφιο ανάδοχο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εντατικά συνεχίζει κάθε δράση ο ΣΔΥ Βόλου, με επίκεντρο το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival… - https://t.co/x3uuRgbfNY -

  • Πομπέο: Μόνιμα στην Σούδα το πολεμικό πλοίο Hershel «Woody» Williams - https://t.co/SdsHt3lfZg -

  • Στην «τσιμπίδα» της ΑΑΔΕ 83.000 φορολογούμενοι με αδήλωτα εισοδήματα - https://t.co/CP3CDDVT6l -

"Αλιεύοντας" την είδηση