Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή 29 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, μετα τη σημερινη έκτακτη , για την οποία, προηγουμένως, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση και ειδοποίηση.

Ωστόσο, για την Παρασκευή, η διοίκηση της επιχείρησης καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που επιθυμούν να λάβουν γνώση του περιεχομένου των εισηγήσεων των προς συζήτηση θεμάτων, να προσέλθουν στη Γραμματεία του Δ.Σ., (όροφος 3ος από ώρα 10.00 π.μ.-12.00μ.) για οποιαδήποτε ενημέρωση.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι απαγορεύεται και διώκεται ποινικώς οιαδήποτε διαρροή, δημοσίευση ή κατοχή υπό τρίτων, μη μελών του Δ.Σ., εγγράφων που εμπεριέχονται στις εισηγήσεις χωρίς προηγούμενη συναίνεση της Υπηρεσίας.

Όσον αφορά το περιχέομενο της ς, αναμένεται να αποφασιστεί μεταξύ άλλων, η κίνηση διαδικασίας δις προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου για τη διερεύνηση διάπραξης πειθαρχικών παραπτωμάτων από υπαλλήλους της Επιχείρησης, για τον προσδιορισμό των προσώπων που ευθύνονται και των συνθηκών τελέσεώς τους, τροποποίηση της υπ' αριθμ.151/2015 περί έγκρισης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΔΕΥΑΜΒ και ΔΕΥΑ Ρήγα ου για την «σύνδεση του δικτύου αποχέτευσης των περιοχών Βελεστίνου, Χλόης και μελλοντικά του Αγ. Γεωργίου και Αερινού του Δήμου Ρήγα ου, οι οποίες υπάγονται στην τοπική αρμοδιότητα της , με τις Εγκαταστάσεις Επεξς Λυμάτων () της ΔΕΥΑΜΒ» και ορισμού μελών Κοινής Επιτροπής παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης καθώς κι έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Δις Δημοπρασιών για την: “Μεταφορά αφυδατωμένης ιλύος”, προϋπολογισμού 22.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Τέλος,αναμένεται να ληφθεί για τη συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμών Προμηθειών για την “Προμήθεια Υδρομέτρων”, προϋπολογισμού 79.984 ευρώ πλέον ΦΠΑ κι Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών για τη: “Λήψη ενδείξεων υδρομέτρων καταναλωτών της ΔΕΥΑΜΒ, για δύο έτη”, προϋπολογισμού 160.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση