Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή 29 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, μετα τη σημερινη έκτακτη συνεδρίαση, για την οποία, προηγουμένως, δεν υπήρξε καμία και ειδοποίηση.

Ωστόσο, για την Παρασκευή, η της επιχείρησης καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που επιθυμούν να λάβουν γνώση του περιεχομένου των εισηγήσεων των προς συζήτηση θεμάτων, να προσέλθουν στη Γραμματεία του Δ.Σ., (όροφος 3ος από 10.00 π.μ.-12.00μ.) για οποιαδήποτε ενημέρωση.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι απαγορεύεται και διώκεται ποινικώς οιαδήποτε διαρροή, δημοσίευση ή κατοχή υπό τρίτων, μη μελών του Δ.Σ., εγγράφων που εμπεριέχονται στις εισηγήσεις χωρίς προηγούμενη συναίνεση της Υπηρεσίας.

Όσον αφορά το περιχέομενο της συνεδρίασης, αναμένεται να αποφασιστεί μεταξύ άλλων, η κίνηση διαδικασίας διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου για τη διερεύνηση διάπραξης πειθαρχικών παραπτωμάτων από υπαλλήλους της Επιχείρησης, για τον προσδιορισμό των προσώπων που ευθύνονται και των συνθηκών τελέσεώς τους, τροποποίηση της υπ’ αριθμ.151/2015 περί έγκρισης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ και ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου για την «σύνδεση του δικτύου αποχέτευσης των περιοχών Βελεστίνου, Χλόης και μελλοντικά του Αγ. Γεωργίου και Αερινού του Δήμου Ρήγα Φεραίου, οι οποίες υπάγονται στην τοπική αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΡΦ, με τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) της ΔΕΥΑΜΒ» και ορισμού μελών Κοινής Επιτροπής παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης καθώς κι έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών για την: “Μεταφορά αφυδατωμένης ιλύος”, προϋπολογισμού 22.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Τέλος,αναμένεται να ληφθεί απόφαση για τη συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμών Προμηθειών για την “Προμήθεια Υδρομέτρων”, προϋπολογισμού 79.984 ευρώ πλέον ΦΠΑ κι Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών για τη: “Λήψη ενδείξεων υδρομέτρων καταναλωτών της ΔΕΥΑΜΒ, για δύο έτη”, προϋπολογισμού 160.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση