Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Συνεδριάζει εκ νέου την Παρασκευή 29 Μαΐου στη 1 το μεσημέρι το Δ.Σ. της , μετα τη σημερινη έκτακτη συνεδρίαση, για την οποία, προηγουμένως, δεν υπήρξε καμία και ειδοποίηση.

Ωστόσο, για την Παρασκευή, η της επιχείρησης καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που επιθυμούν να λάβουν γνώση του περιεχομένου των εισηγήσεων των προς συζήτηση θεμάτων, να προσέλθουν στη Γραμματεία του Δ.Σ., (όροφος 3ος από ώρα 10.00 π.μ.-12.00μ.) για οποιαδήποτε .

Παράλληλα επισημαίνεται ότι απαγορεύεται και διώκεται ποινικώς οιαδήποτε διαρροή, δημοσίευση ή κατοχή υπό τρίτων, μη μελών του Δ.Σ., εγγράφων που εμπεριέχονται στις εισηγήσεις χωρίς προηγούμενη συναίνεση της Υπηρεσίας.

Όσον αφορά το περιχέομενο της συνεδρίασης, αναμένεται να αποφασιστεί μεταξύ άλλων, η κίνηση διαδικασίας διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου για τη διερεύνηση διάπραξης πειθαρχικών παραπτωμάτων από υπαλλήλους της Επιχείρησης, για τον προσδιορισμό των προσώπων που ευθύνονται και των συνθηκών τελέσεώς τους, τροποποίηση της υπ’ αριθμ.151/2015 περί έγκρισης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ και για την «σύνδεση του δικτύου αποχέτευσης των περιοχών Βελεστίνου, Χλόης και μελλοντικά του Αγ. Γεωργίου και Αερινού του Δήμου , οι οποίες υπάγονται στην τοπική αρμοδιότητα της , με τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) της ΔΕΥΑΜΒ» και ορισμού μελών Κοινής Επιτροπής παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης καθώς κι έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών για την: “Μεταφορά αφυδατωμένης ιλύος”, προϋπολογισμού 22.500 ευρώ, πλέον .

Τέλος,αναμένεται να ληφθεί απόφαση για τη συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμών Προμηθειών για την “Προμήθεια Υδρομέτρων”, προϋπολογισμού 79.984 ευρώ πλέον κι Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών για τη: “Λήψη ενδείξεων υδρομέτρων καταναλωτών της ΔΕΥΑΜΒ, για δύο έτη”, προϋπολογισμού 160.000 ευρώ πλέον .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ακινητοποιημένο το "Ερατώ" στην Αλόννησο λόγω μηχανικής βλάβης #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/nhkmojdzSX -

  • Αιφνίδιος θάνατος 41χρονου στη Νέα Ιωνία #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/RBFyki7io6 -

  • Μητσοτάκης στo Reuters: Θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη όσα της πήρε ο κ. Τσίπρας #EUMED9 - https://t.co/0ALzsPUEMi -

"Αλιεύοντας" την είδηση