Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδριάζει εκ νέου τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει εκ νέου  τη Δευτέρα  το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει εκ νέου τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Δύο συνεδριάσεις σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 18.30 στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, μία ειδική για τον απολογισμό του 2014 και τον ισολογισμό και οικονομικών καταστάσεων και μια τακτική με 73 θέματα ημερήσιας διάταξης, μία ώρα μετά.

Στην τακτική θα ληφθεί απόφαση για συμπλήρωση απόφαση του Δ.Σ. σχετικά με την έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου, και θα οριστεί εκπρόσωπος στην Επιτροπή Μνημονίου Συνεργασίας Ο.Λ.Β. Α.Ε.-ΤΡΑΙΕ-Δήμου Βόλου.
Επίσης, θα ληφθεί απόφαση καθορισμού ειδικοτήτων συμβάσεων μίσθωσης έργου και αποφάσεις για εκμισθώσεις κτιρίου-δημοτικού καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός του Δημοτικού Πάρκου . Παγασών και του κοινοτικού καταστήματος στην πλατεία Αϊδινίου της Δ.Ε. έας Αγχιάλου.

Απόφαση για την απευθείας μίσθωση ακινήτων εντός του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου, στο πλαίσιο του Προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Στέγαση και Επανένταξη» για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών ωφελούμενων, θα λάβει το Δ.Σ., όπως και για την εκμίσθωση έκτασης 500τ.μ. περίπου στη θέση «Αηδονάκι» του οικισμού Χανίων της Τ.Κ. Δράκειας, για την εγκατάσταση και λειτουργία κέντρου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής τηλεοπτικού σήματος.

Το σώμα θα λάβει απόφαση για την ανάθεση στην ΑΝΕΒΟ Α.Ε. του έργου παρακολούθησης, αναθεώρησης και υποβολής στην του Τοπικού Σχεδίου Δράσης για τη Βιώσιμη Ενέργεια, στο πλαίσιο του Συμφώνου των Δημάρχων.
Ακόμη, αναμένεται να εγκριθεί η παραλαβή του Β2 σταδίου μελέτης ΣΧΟΟΑΠ ς και να ληφθεί απόφαση για τον καθορισμό τιμής οικογενειακών τάφων στα Κοιμητήρια Πορταριάς και Νέας Αγχιάλου.

Τέλος, αναμένεται να εγκριθούν οι αποφάσεις των ΔΣ της Κ-ΔΙΕΚ για τον καθορισμό διδάκτρων την εκπαιδευτική χρονιά 2015- και της για καθορισμό τελών και δικαιωμάτων ύδρευσης και αποχέτευσης, έτους και για καθορισμό τελών και δικαιωμάτων άρδευσης, έτους 2015.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση