Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Με 25 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει αύριο Τρίτη 4 Αυγούστου στις 12.30 το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ.

Κατά τη συνεδρίαση αναμένεται να εγκριθούν τεχνικές προδιαγραφές και να καθοριστούν οι όροι διενέργειας διαφόρων διαγωνισμών και συγκεκριμένα του ανοικτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια 1.000.000 κιλών κροκιδοτικών υλικών σιδήρου», προϋπολογισμού 120.000, πλέον ΦΠΑ, του δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Υδρομέτρων», προϋπολογισμού 79.984 , πλέον ΦΠΑ, του πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια διάφορων τύπων μελανιών, toner, μελανοταινιών και image units για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜΒ» προϋπολογισμού 23.429,65ευρώ πλέον ΦΠΑ και του πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια πληροφορικού εξοπλισμού», προϋπολογισμού 9.850 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Μεταξύ άλλων αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις επί ενστάσεων των αναδόχων για τα “Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Δ. ” και “Κατασκευή Διακλαδώσεων Αποχέτευσης Ακαθάρτων στη Δ.Ε. Αγ. Στεφάνου ως Συνοδό του Χρηματοδοτούμενου Υποέργου ‘Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Αγ. Στεφάνου Δ. ΄”, ενώ αναμένεται να εγκριθεί με απευθείας ανάθεση η προμήθεια ανταλλακτικού υδραυλικού μέρους αντλίας για το διάθεσης των ΕΕΛ, προϋπολογισμού 6.600 , πλέον ΦΠΑ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση