Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αλμυρού
Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αλμυρού

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αλμυρού

Mε κυριότερα θέματα την τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 105/ απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί «Έγκρισης λογαριασμών εκκαθάρισης της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Αλμυρού» και απαλλαγή των εκκαθαριστών από κάθε ευθύνη» και το κλείσιμο τραπεζικών λογαριασμών της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Αλμυρού στην Τράπεζα ALFA BANK και στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και μεταφορά του χρηματικού υπολοίπου σε τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7.00 το απόγευμα.

Επίσης θα τεθούν προς τα παρακάτω θέματα:

-Επιβολή και καθορισμός ύψους τροφείων των Παιδικών Σταθμών Αλμυρού και Ευξεινούπολης και επιβολής τους.

- της υπ’ αριθμ. 48/ απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.. περί «Τροποποίησης της αριθμ. 1/2016 απόφασης περί τιμολογίου ύδρευσης- αποχέτευσης και άρδευσης έτους 2016».

-Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΓΓΕΛΙΟΥ- ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ» για ανανέωση παραχώρησης έκτασης.

-Παράταση της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Μελέτη ΣΧΟΟΑΠ Κοινότητας Ανάβρας».

-Προγραμματισμός πολιτιστικών εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2016» και ψήφιση πίστωσης.

-Διατύπωση απόψεων σχετικά με τη χορήγηση στη Χρυσάνθη Τσαντήλα του Γεωργίου άδειας εγκατάστασης βουστασίου σε δημοτική έκταση δασικού χαρακτήρα στην Τ.Κ. Κωφών.

-Διατύπωση απόψεων σχετικά με τη χορήγηση στην Μπατζιάκα Χρυσάνθη του Αθανασίου άδειας εγκατάστασης βουστασίου σε δημοτική έκταση δασικού χαρακτήρα στην Τ.Κ. Κωφών.

-Διατύπωση απόψεων σχετικά με τη χορήγηση στην Μπαζή Χαρίκλεια του Αθανασίου άδειας εγκατάστασης βουστασίου σε δημοτική έκταση δασικού χαρακτήρα στην Τ.Κ. Κωφών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

  • Στη Νίκη Βόλου η Αμαλία Καπούλα #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KlqnjE4Jp -

"Αλιεύοντας" την είδηση