Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Έκτακτη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, με εκπρόσωπο του στη σύνθεσή του, μετά την αποπομπή του , με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Στη παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Δημ. Κουτσιφέλης και ο εκπρόσωπος του Σωτ. Βαλκανιώτης, ενώ απουσίαζε ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Κώστας .

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η ρύθμιση καταβολής, μετά από έλεγχο της εφορίας το 2007 και η δαπάνη πληρωμής της πραγματογνωμοσύνης του (των τριών πραγματογνωμόνων που είχε ζητήσει η ΔΕΥΑΜΒ) ύψους 29.000 € περίπου για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ.

Ως γνωστόν, εκκρεμεί από την ο νομιμότητας της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, για την αποπομπή του ΤΕΕ, μετά την στην οποία ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει ο φορέας.

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση δεν δημοσιοποιήθηκε, καθώς δεν αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης, ενώ τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν σχετικά την περασμένη Παρασκευή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση