Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος: «καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε»
Συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος: «καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε»

Συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος: «καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε»

Συνεχίζεται ο συντονισμός και η οργάνωση του Κινήματος «καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε».

Μετά την 1η τοπική δημόσια παρουσίαση του κινήματος που διοργανώθηκε στις 16/9 από τις δύο ΟΕΒΕΜ του Βόλου, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την στήριξη της Ι.Μ. και Αλμυρού, συστάθηκε η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος, η οποία συνεδρίασε την Δευτέρα 19/10, υπό την προεδρία του επικεφαλής του Κινήματος, Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου.

Κατά τη συνεδρίαση έδωσαν το παρών ο κ. Ιγνάτιος, εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ, ο πρόεδρος Τρύφωνας Πλαστάρας, η κ. Δωροθέα Καναβιτσά, ο κ. Ευάγγελος Λαλίτσας και ο κ. Ιωάννης Φόβος, από το Επιμελητήριο Μαγνησίας ο κ. Βασίλειος Καραλής, από την ο κ. Αλέξανδρος Κουτσελίνης από τον Εμπορικό Σύλλογο η κ. Έλλη Σαμουηλίδη και ο κ. Χρήστος Μπάρδας, από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων, η κ. Γεωργία Φράγκου από την ΑΔΕΔΥ ο κ. Δημήτριος Κουτσούκος, από το Εργατικό Κέντρο ο κ. Αθανάσιος Παπαδημόπουλος και ο Επιστημονικός Συνεργάτης ΓΣΕΒΕΕ Ιωάννης Φλιτρής.

Σκοπός της συνεδριάσεως ήταν ο προγραμματισμός των δράσεων του κινήματος, καθώς επίσης και η οργάνωση συστηματικών Ενεργειών, για την αποτελεσματική εξάπλωση του κινήματος.

Για τον σχεδιασμό αυτών των δράσεων έχει ήδη οριστεί μία τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο της ΟΕΒΕΜ Βαγγέλη Λαλίτσα, τον κ. Ιωάννη Φόβο μέλος Δ.Σ. και τον κ. Ιωάννη Φλιτρή, εξωτερικό επιστημονικό συνεργάτη της ΓΣΕΒΕΕ.

Οι ενέργειες της δράσεως του Κινήματος, προγραμματίζονται να αρχίσουν την περίοδο των Χριστουγέννων του 2015 και θα συνεχιστούν συστηματικά και με για ένα χρόνο.

Χαρακτηριστικά, αξίζει να σημειωθεί ότι θα δοθεί έμφαση στην ενημέρωση των καταναλωτών για τα θετικά στοιχεία που προκύπτουν από την κατανάλωση τοπικών προϊόντων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση