Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγό των δραστών του φονικού στα Παλιά
Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγό των δραστών του φονικού στα Παλιά

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγό των δραστών του φονικού στα Παλιά

Σε αναζήτηση των δραστών της δολοφονίας του 29χρονου τα ξημερώματα της ς, στα Παλιά του Βόλου, εξακολουθεί να βρίσκεται η Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη του 17χρονου και του 30χρονου Αλού συνεργού του, που παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους τα ξημερώματα της Παρασκευής τον άτυχο άντρα, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών.

Το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική , έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς. Ο 29χρονος, πατέρας τριών παιδιών, είχε βγει με την αδερφή του για να πιουν ένα ποτό σε στην περιοχή των Παλαιών.

Εκεί βρίσκονταν και μία παρέα Ρομά, μεταξύ των οποίων και ένας 30χρονος. Ένας από την παρέα, ο , άρχισε να παρενοχλεί την αδελφή του θύματος και ο αδελφός της του ζήτησε το λόγο.

Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν έντονα έξω από το . Στην συνέχεια, οι επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και περίμεναν να βγουν από το μπαρ ο 29χρονος με την αδελφή του.

Τότε, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο του αυτοκινήτου πάτησε το γκάζι και παρέσυρε τον άτυχο άντρα, αφήνοντάς τον νεκρό.

Ο 29χρονος άφησε εκεί την τελευταία του πνοή, αφήνοντας πίσω του τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 11, 9 και 7 ετών.

Οι αναζητούνται από την Αστυνομία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση