Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνεχίζεται η αποξήλωση των ποδηλατόδρομων
Συνεχίζεται η αποξήλωση των ποδηλατόδρομων

Συνεχίζεται η αποξήλωση των ποδηλατόδρομων

Συνεχίζεται η των ποδηλατόδρομων σε δρόμους του Βόλου, ενώ η Επιτροπή, σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή της ενέκρινε κατά πλειοψηφία την υποβολή πρακτικού δημόσιου διαγωνισμού του έργου βελτίωση υφιστάμενων ποδηλατόδρομων.

Στη προήδρευσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργαρίτης Πατσιαντάς, λόγω άδειας του αντιδημάρχου Οικονομικών Δημ. Πέγιου, ο οποίος μειοψήφησε, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου είναι 35.000 ε, που με την έκπτωση, διαμορφώνεται στο ποσό των 25.900 €.

Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη του έργου, πρόκειται να γίνει καθαίρεση των νησίδων των ποδολατόδρομων στις οδούς Ρ. Φεραίου, Αντωνοπούλου, Μικρασιατών, Κολοκοτρώνη, Νικηταρά, Παπανικολή και Ξάνθου, με των υφιστάμενων νησίδων και ασφαλτική στρώση της επισκευαζόμενης επιφάνειας, ενώ η ολοκλήρωση του έργου θα γίνει σε τέσσερις μήνες.

Επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την κατάρτιση όρων διακήρυξης για την διενέργεια ανοικτού διεθνούς επαναληπτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού “Προμήθειας υγρών καυσίμων κίνησης και θέρμανσης του Δήμου Βόλου και των Νομικών Προσώπων του (Σχολική Επιτροπή Α’ Βαθμιας και Β’ Βαθμιας Εκπαίδευσης, ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ΚΕΚΠΑ- και της ΔΕΥΑΜΒ) διάρκειας ενός έτους από την υπογραφή της σύμβασης», ενδεικτικού προϋπολογισμού 1.321.764,78 € με τον .

Τέλος, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ζωοτροφών για την των αδέσποτων ζώων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου» ενδεικτικού προϋπολογισμού 21.586,50 € (συμπεριλαμβανομένου του 23%).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Θεσσαλονίκη: Μόνο στρατιωτική παρέλαση διάρκειας 60 λεπτών #Θεσσαλονίκη - https://t.co/eqbcCauvmu -

  • Παπανάτσιου: «Οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα "καίνε" την αγροτική παραγωγή » - https://t.co/F39w94GiDZ… -

  • Η  Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας στον Βόλο #ΠαναγίαςΔαμάστας - https://t.co/FBobUI9DHE -

"Αλιεύοντας" την είδηση