Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνεχίζεται η αποξήλωση των ποδηλατόδρομων
Συνεχίζεται η αποξήλωση των ποδηλατόδρομων

Συνεχίζεται η αποξήλωση των ποδηλατόδρομων

Συνεχίζετι η ποξήλωση των ποδηλατόδρομων σε δρόμους του Βόλου, ενώ η , σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή της ενέκρινε κατά πλειοψηφία την υποβολή πρακτικού δημόσιου διαγωνισμού του υ βελτίωση υφιστάμενων ποδηλατόδρομων.

Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργαρίτης Πατσιαντάς, λόγω ς του αντιδημάρχου Οικονομικών Δημ. Πέγιου, ο οποίος μειοψήφησε, ενώ ο προϋπολογισμός του υ είναι 35.000 ε, που με την έκπτωση, διαμορφώνεται στο ποσό των 25.900 €.

Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη του έργου, πρόκειται να γίνει καθαίρεση των νησίδων των ποδολατόδρομων στις οδούς Ρ. Φεραίου, Αντωνοπούλου, Μικρασιατών, Κολοκοτρώνη, Νικηταρά, Παπανικολή και Ξάνθου, με αποξήλωση των υφιστάμενων νησίδων και ασφαλτική στρώση της επισκευαζόμενης επιφάνειας, ενώ η ολοκλήρωση του έργου θα γίνει σε τέσσερις μήνες.

Επίσης, η ενέκρινε ομόφωνα την κατάρτιση όρων ς για την διενέργεια ανοικτού διεθνούς επαναληπτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού “Προμήθειας υγρών καυσίμων κίνησης και θέρμανσης του Δήμου Βόλου και των Νομικών Προσώπων του (Σχολική Επιτροπή Α' Βαθμιας και Β' Βαθμιας Εκπαίδευσης, ΔΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και της ΔΕΥΑΜΒ) διάρκειας ενός έτους από την υπογραφή της ς», ενδεικτικού προϋπολογισμού 1.321.764,78 € με τον ΦΠΑ.

Τέλος, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ζωοτροφών για την σίτιση των αδέσποτων ζώων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου» ενδεικτικού προϋπολογισμού 21.586,50 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση