Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνέχεια καλοκαιρινών εκδηλώσεων από την Π.Ε. Μαγνησίας@ Σποράδων
Συνέχεια καλοκαιρινών εκδηλώσεων από την Π.Ε. Μαγνησίας@ Σποράδων

Συνέχεια καλοκαιρινών εκδηλώσεων από την Π.Ε. Μαγνησίας@ Σποράδων

«Η χώρ μς διανύει ιστορικά τη δυσμενέστερη στιγμή της μεταπολιτευτικής περιόδου, όμως εμείς ως Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν επιθυμούμε να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα. Τα έργα έχουν παγώσει, ας μην ακυρωθεί τουλάχιστον ο προγραμματισμός για καλοκαιρινά γεγονότα, που συμβάλλουν στην ενδυνάμωση του αθλητισμού, την ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού μας αποθέματος, την ευαίσθητων κοινωνικά θεμάτων, τη δημιουργία κινήτρων ενασχόλησης ιδίως των νέων με υγιείς δράσεις, και την προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή μας, που τόσο έχει πληγεί το τελευταίο διάστημα», επισημαίνει η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα .

Πιο συγκεκριμένα, συνδιοργανώθηκαν δρώμενα ιδιαίτερης σημασίας για τον τόπο μας, όπως ο 6ος Ποδηλατικός Αγώνας ΜΤΒ Σέσκλου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σέσκλου, ο XXVI Αγώνας Βορείων Σποράδων με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ανοικτής Θαλάσσης, η Γιορτή Επίδειξης Ρυθμικής Γυμναστικής με τη Γυμναστική Ένωση , το Πανελλήνιο Παιδικό «Volos Cup 2015» με το Α.Σ. 1937, η θεατρική παράσταση «Όταν συνάντησα τον Στέλιο» με την Ένωση Ποντίων Μαγνησίας, η Καλοκαιρινή Γιορτή της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Ιωάννη Πηλίου και η Γιορτή Βιβλίου με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Χαρτοπωλών Εκδοτών Μαγνησίας.

Θα ακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών-Γυναικών (17-19/07) καθώς και το Θεατρικό Τριήμερο (24-26/07) στη Σκόπελο, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σκοπέλου, καθώς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Εφήβων (23/07-02/08) στο Βόλο σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση