Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνέχεια καλοκαιρινών εκδηλώσεων από την Π.Ε. Μαγνησίας@ Σποράδων
Συνέχεια καλοκαιρινών εκδηλώσεων από την Π.Ε. Μαγνησίας@ Σποράδων

Συνέχεια καλοκαιρινών εκδηλώσεων από την Π.Ε. Μαγνησίας@ Σποράδων

Κόντρα στο βαρύ οικονομικοπολιτικό κλίμα που επικρατεί στη χώρα, με συνέπειες ήδη καταγεγραμμένες στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και στην εθνική οικονομία, η Περιφερειακή Ενότητα & Σποράδων προχωρά στη συνδιοργάνωση των ήδη προγραμματισμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων σε συνεργασία με αθλητικούς, πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς αλλά και Δήμους της περιοχής.

«Η χώρα μας διανύει ιστορικά τη δυσμενέστερη στιγμή της μεταπολιτευτικής περιόδου, όμως εμείς ως Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν επιθυμούμε να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα. Τα έχουν παγώσει, ας μην ακυρωθεί τουλάχιστον ο προγραμματισμός για καλοκαιρινά γεγονότα, που συμβάλλουν στην ενδυνάμωση του αθλητισμού, την ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού μας αποθέματος, την ευαίσθητων κοινωνικά θεμάτων, τη δημιουργία κινήτρων ενασχόλησης ιδίως των νέων με υγιείς δράσεις, και την προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή μας, που τόσο έχει πληγεί το τελευταίο διάστημα», επισημαίνει η αντιπεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Πιο συγκεκριμένα, συνδιοργανώθηκαν ιδιαίτερης σημασίας για τον τόπο μας, όπως ο 6ος Ποδηλατικός Αγώνας ΜΤΒ Σέσκλου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σέσκλου, ο XXVI Αγώνας Βορείων Σποράδων με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Βόλου Ανοικτής Θαλάσσης, η Γιορτή Επίδειξης Ρυθμικής Γυμναστικής με τη Γυμναστική Ένωση Βόλου, το Πανελλήνιο Παιδικό «Volos Cup 2015» με το Α.Σ. 1937, η θεατρική παράσταση «Όταν συνάντησα τον Στέλιο» με την Ένωση Ποντίων Μαγνησίας, η Καλοκαιρινή Γιορτή της Βόλου, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Ιωάννη Πηλίου και η Γιορτή Βιβλίου με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Χαρτοπωλών Εκδοτών Μαγνησίας.

Θα ακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών-Γυναικών (17-19/07) καθώς και το Θεατρικό Τριήμερο (24-26/07) στη Σκόπελο, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σκοπέλου, καθώς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Εφήβων (23/07-02/08) στο Βόλο σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση