Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνέχεια αγώνα κατοίκων για το νερό
Συνέχεια αγώνα κατοίκων για το νερό

Συνέχεια αγώνα κατοίκων για το νερό

Συνεχίζει τον  αγώνα της για το νερό η Συντονιστική  Επιτροπή κατοίκων του Πηλίου  και του Βόλου  στη  “Θόλο”,  του Π.Θ. αύριο Πέμπτη  26/3 στις  7:00 μ.μ.

Οι κάτοικοι σε σχετική ανακοίνωσή τους  τονίζουν:

“Τα σύννεφα σκόνης που έχουν σηκωθεί από τον φασιστικό οδοστρωτήρα της δημοτικής αρχής αραιώνουν και άρχισαν να διακρίνονται καθαρά τα ερείπια που αφήνει στο πέρασμά του:

κουρελιασμένοι δημοκρατικοί θεσμοί, απρόσιτα δημοτικά κτήρια, σπασμένα κεφάλια και πλευρά πολιτών, ματατζήδες σε νευρική , βιασμένες ανθρώπινες αξίες, άλαλα, άβουλα και τρεμάμενα από φόβο ημέτερα στρατιωτάκια…

Μπροστά σε αυτή την επίθεση στην και τους δημοκρατικούς θεσμούς, οφείλουμε να στήσουμε τα δικά μας οδο, τις δικές μας αντιστάσεις στο βουνό και την πόλη, για να σταματήσουμε την καταστροφή και να ξαναχτίσουμε σε γερά θεα τις προϋποθέσεις της ύπαρξής μας, την κοινωνική , την ελευθερία και τη δημοκρατία.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό θα συναντηθεί την Πέμπτη 26 Μάρτη, στις 7:00μμ, στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τη συνέχιση του αγώνα μας μετά το στο τελευταίο (έγκριση κανονισμού ς με εισ του θέματος για συζήτηση έκτος ημερησίας διάταξης σε συνδυασμό με ένα χωρίς προηγούμενο ρατσιστικό-σεξιστικό παραλήρημα) Δεν ξεΝΕΡΟνουμε και δεν χαλαρώνουμε. Υπερασπιζόμαστε τα δημόσια αγαθά και τα ανθρώπινα δικαιώματα με όλες μας τις δυνάμεις.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση