Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Την Παρασκευή συνεδριάζει το ΔΣ Βόλου
Την Παρασκευή συνεδριάζει το ΔΣ Βόλου

Την Παρασκευή συνεδριάζει το ΔΣ Βόλου

Η συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος και Φιλελλήνων» θα τεθεί προς έγκριση στην πρώτη για το 2016 του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, που αναβλήθηκε για την Τετάρτη 13 Ιανουρίου κι αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 15 του μηνός στις 2.00 μ.μ.

Η αναβολή οφείλεται στο γεγονός της μη ολοκλήρωσης των διαδικασιών (δημοσίευση-κληρώσεις κ.λπ.) για τη συγκρότηση των επιτροπών (παραλαβής προμηθειών και διενέργειας διαγωνισμών) οι οποίες είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Στην  ημερήσια  διάταξη περιλαμβάνονται 22 θέματα κι αναμένεται να εγκριθούν δαπάνες για την υλοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων του Δήμου, για συμμετοχή του Δήμου σε τουριστική έκθεση, η μίσθωση ακινήτου εντός του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου στο πλαίσιο του Προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «» για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών ωφελούμενων, ενώ θα ληφθούν αποφάσεις συγκρότησης Επιτροπής παραλαβής προμηθειών σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου.

Τέλος αναμένεται να γίνει ορισμός δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους, για την παραλαβή έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, για το έτος 2016.

της Οικονομικής Επιτροπής

Eν τω μεταξύ, την Τετάρτη  στις 12.30 το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή, προκειμένου να εγκρίνει άγονο το πρακτικό ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την φύλαξη και συντήρηση Γορίτσας της περιφερειακής οδού Βόλου – Αγριάς.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για τη χορήγηση την χορήγηση των Προνοιακών Επιδομάτων για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2015 και θα καταρτιστούν οι όροι σύνταξης διακήρυξης για τις συντήρησης και πιστοποίησης ανελκυστήρων δημοτικών σχολικών κτιρίων, ενώ θα καταρτιστούν όροι διεξαγωγής δημοπρασίας για εκμίσθωση του κτιρίου-δημοτικού καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός του Δημοτικού Πάρκου Ν. Παγασών, του κοινοτικού καταστήματος στην πλατεία Αϊδινίου και έκτασης 500 τ.μ. περίπου στη θέση «Αηδονάκι» του οικισμού Χανίων, για την εγκατάσταση και λειτουργία κέντρου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής τηλεοπτικού σήματος.

Τέλος, αναμένεται να εγκριθεί η παράσταση δικηγόρων του Δήμου ενώπιον του ΣτΕ, προς απόκρουση δύο αιτήσεων εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα  #ΒρύναιναΑλμυρού - https://t.co/3E77injIwG -

  • Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα… - https://t.co/tJx2IzmWUK -

  • Έκθεση κεραμικής, ζωγραφικής, υφαντικής του ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. - https://t.co/8fOFlOY4IL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση