Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνδικαλιστές της ΔΕΥΑΜΒ καταγγέλει ο Αχ. Μπέος
Συνδικαλιστές της ΔΕΥΑΜΒ καταγγέλει ο Αχ. Μπέος

Συνδικαλιστές της ΔΕΥΑΜΒ καταγγέλει ο Αχ. Μπέος

“Η νέ Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. πιστή στις προεκλογικές της εξγγελίες για την απαρέγκλιτη και αδιαπραγμάτευτη τήρηση της νομιμότητας, την απαγκίστρωσή της από αγκυλώσεις και προστάτες τον εξορθολογισμό των δαπανών, την ενδυνάμωση των εσωτερικών της δομών και την ανάπτυξη της προσωπικότητας των εργαζομένων λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, αποφάσισε με γνώμονα τα ανωτέρω και όχι προς εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων και ορισμένων ολίγων, να προβεί σε των θεμάτων που αφορούν το ωράριο απασχόλησης των εργαζομένων, τα ειδικά ωράρια, την λειτουργία της Επιχείρησης σε 24ωρη βάση, την χορήγηση επιδομάτων καθώς και θέματα σχετικά με την εν γένει λειτουργία, τα οποία άλλωστε απασχολούσαν όλους εργαζόμενους, που μέχρι σήμερα ρυθμίζονταν περιστασιακά.”

Τα παραπάνω τονίζει η διοίκηση της ΜΒ , με αφορμή τις θέσεις συνδικαλιστών της Επιχείρησης, ενώ σε που εξέδωσε προσθέτει: “Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. σε καμία περίπτωση δεν παραπλανείται, αλλά ούτε παραπλανεί, καθώς αυτό αποτελεί προνόμιο άλλων που σύντομα ο ρόλος τους θα αποκαλυφθεί με έγγραφα και όχι με επαναστατικά μανιφέστα κενά περιεχομένου, επιλέγει τα Διευθυντικά της στελέχη αξιοκρατικά με βάση τα προσόντα τους και τις ικανότητές τους, υποστηρίζει όλους εκείνους τους εργαζόμενους που εργάζονται με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των δημοτών του Δήμου Βόλου και την παροχή φθηνότερου και καλύτερης ποιότητας νερού, προσπάθεια που ήδη έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται από την μεγάλη πλειοψηφία των βολιωτών.

Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. θεωρεί απαράδεκτη την άδικη, ψευδή και κατασκευασμένη στοχοποίηση υπαλλήλων της από συγκεκριμένους συναδέλφων τους, που προσπαθούν να παρασύρουν και άλλους με ψεύδη και συκοφαντίες, που διατείνονται ότι ενεργούν προς το συμφέρον της Επιχείρησης, θεωρώντας εαυτούς αυτόκλητους προστάτες της νομιμότητας και των εργαζομένων, αλλά ουσιαστικά λειτουργούν προς ίδιο όφελος.

Είναι οι ίδιοι που εγκαλούν συνεχώς την Διοίκηση της Επιχείρησης.

Αλήθεια τόσα χρόνια που ήταν;

Είναι οι ίδιοι που παραπλανούν τους εργαζόμενους της Επιχείρησης.

Είναι οι ίδιοι που με τις παραλείψεις τους οδήγησαν τη ΜΒ σε δυσμενή θέση από τις διεκδικήσεις εκατομμυρίων από την ΕΡΓΗΛ, χωρίς να προβάλλουν κάμμυα σοβαρή αντίδραση

Είναι οι ίδιοι που την οδήγησαν στα πρόθυρα της ς, προβάλλοντας μόνο απαιτήσεις και αποφεύγοντας να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους

Σαν αυτόκλητοι σωτήρες καλούν τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Υ.ΑΜ.Β. σε λευκές απεργίες και αποχές από την της δημόσιας υγείας και την εξυπηρέτηση εκείνων με τα των οποίων σήμερα πληρώνονται.

Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β., καλεί τους εργαζομένους της να απομονώσουν εκείνους που τους παραπλανούν και τους ποδηγετούν και να πράττουν όπως το υπηρεσιακό τους καθήκον ορίζει.

Δηλώνει δε προς όλους τους δημότες του Δήμου Βόλου, ότι θα ακολουθήσει πιστά των εντολή που της έδωσαν για διαφάνεια και διατήρηση του δημόσιου και κοινωφελούς χαρακτήρα της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. και να την καταστήσει κερδοφόρα προς όφελος και του τελευταίου πολίτη

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση