Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συναντήσεις με φορείς και σωματεία ο Αλ. Μεϊκόπουλος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Συναντήσεις με φορείς και σωματεία ο Αλ. Μεϊκόπουλος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Συναντήσεις με φορείς και σωματεία ο Αλ. Μεϊκόπουλος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Με τα Σωματεία Λατόμων Συκής, Καλαμακίου και Νεοχωρίου είχε το Σάββατο 30.5.2015, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ενημερώθηκε για το ζήτημα της παραχώρησης και εκμετάλλευσης των λατομικών χώρων στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου.

Οι εκπρόσωποι των Σωματείων εξέθεσαν λεπτομερώς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εν λόγω επαγγελματικός κλάδος και επεσήμαναν τα προβλήματα που ανέκυψαν σχετικά με την παραχώρηση των χώρων από τον Δήμο, τονίζοντας ότι διεκδικούν να συνεχιστεί η εκμετάλλευση των λατομείων της περιοχής από τις ίδιες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και σήμερα.

Ο βουλευτής, αφού υπογράμμισε την συμβολή των λατομείων στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας ολόκληρου του Νομού Μαγνησίας, τόνισε ότι η δίμηνη παράταση για διαβούλευση, δίνει την δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των Σωματείων και του Δήμου στο πλαίσιο εύρεσης μίας νόμιμης, βιώσιμης και κοινά αποδεκτής λύσης με όφελος και για τις δύο πλευρές.

Λίγο νωρίτερα είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια του πιο σύγχρονου σκοπευτηρίου ολυμπιακών προδιαγραφών πήλινου στόχου, που κατασκευάστηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βόλου και τον Σκοπευτικό του Όμιλο στην περιοχή Νέας Αγχιάλου.

Επιπλέον, ενόψει και της έναρξης της θερινής περιόδου, ο βουλευτής επισκέφτηκε την Σκιάθο, πραγματοποιώντας συναντήσεις, τόσο με τον δήμαρχο του νησιού, όσο και με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού.

Στο Δημαρχείο του νησιού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 31.5.2015, η μεταξύ του βουλευτή και του δημάρχου Σκιάθου, κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου.

Κατά τη συνάντηση, ο βουλευτής, ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον Δήμο, ιδιαίτερα για το θέμα του νερού που οδεύει προς ολική διευθέτηση, για τα που έγιναν στο αεροδρόμιο αλλά και για την ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου με επιπλέον προσωπικό, όπως επισημάνθηκε και η ανάγκη να επαναλειτουργήσει η ακτοπλοϊκή γραμμή Θεσσαλονίκης – Β. Σποράδων.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στο Ε.Σ.Υ. αλλά και ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Αλέξανδρος συναντήθηκε και με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σκιάθου,Νικόλαο Σακελλαρόπουλο.

Ο κ. Σακελλαρόπουλος, ανέλυσε τα θέματα που αφορούν στο Κ.Υ. στεκόμενος ιδιαίτερα στις ελλείψεις και στην ανάγκη κάλυψης των οργανικών θέσεων. Από την πλευρά του, ο βουλευτής, ο οποίος έχει ήδη αναδείξει το θέμα τόσο στο αρμόδιο Υπουργείο όσο και στην 5η ΥΠΕ, διαβεβαίωσε για την συνέχιση των ενεργειών του προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις ευχαριστώντας τον κ. Σακελλαρόπουλο αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, καταβάλλει τις μέγιστες προσπάθειες για να ανταποκριθεί στο έργο του.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Κυριακής, ο βουλευτής είχε πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Πυροσβεστική Υπηρεσία, Λιμεναρχείο και Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, όπου συνομίλησε με το προσωπικό αλλά και τους Αξιωματικούς Υπηρεσίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση