Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ με την υφυπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Συνάντηση των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ με την υφυπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων  Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Συνάντηση των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ με την υφυπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Οι βουλευτές Μγνησίς του , Αλέξανδρος και , συναντήθηκαν χθες, Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, με την Υφυπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, , με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων της.

Κατά τη συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος θέματα αρμοδιότητάς της και γενικότερα που αφορούν την περιοχή, με σκοπό την αναβάθμισή της, όπως η αξιοποίηση του Αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου και η ανάδειξή του σε αεροδρόμιο Κεντρικής ς, που θα συμβάλλει στην της ς, το ξεμπλοκάρισμα του Περιφερειακού, το Φράγμα Παναγιώτικο, η ανάγκη διαμόρφωσης του δρόμου προς το Σκοπευτήριο Πήλινου Στόχου στις Μικροθήβες, οι εγκαταστάσεις του οποίου είναι Ολυμπιακών Προδιαγραφών και προσδίδουν υπεραξία στην περιοχή ή ακόμη προτα του οδικού δικτύου στο Πήλιο, όπως ο περιφερειακός δρόμος Ζαγοράς, Ξουρίχτι, λιμάνι Χορευτού και Άη Γιάννη κα.

Τα παραπάνω θέματα, όπως διαβεβαίωσε η υφυπουργός, είναι σε γνώση της, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την προώθησή τους σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση