Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση Κολυνδρίνη με πολιτιστικούς συλλόγους
Συνάντηση Κολυνδρίνη με πολιτιστικούς συλλόγους

Συνάντηση Κολυνδρίνη με πολιτιστικούς συλλόγους

Συνάντηση με εκπροσώπους του ομού είχε η αεριφερειάρχης ς και Σποράδων , με σκοπό να δρομολογηθεί η συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων για το προσεχές διάστημα και ιδίως κατά τη θερινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Κολυνδρίνη συναντήθηκε με τους προέδρους των Συλλόγων Καππαδοκών, Ανατολικής Ρωμυλίας, Εγγλεζονησίου και Ομίλου Ερευνών Πηλίου, Μάκη Χριστοφορίδη, Κυριάκο Κυτούδη, Ουρανία Κουτσογιάννη και Γιώτα Σολιδάκη αντίστοιχα, με τους οποίους συζήτησε θέματα που απασχολούν τα μέλη τους, καθώς επίσης και συγκεκριμένες πολιτιστικές δράσεις που θα συνδιοργανωθούν μες το καλοκαίρι με τις Περιφερειακές Ενότητες ς & Σποράδων.

Με τους τρεις πρώτους Συλλόγους, παρουσία και του συντονιστή της εκδήλωσης Κων. Κεχαϊδη, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί, σε συν επίσης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγ. Μοναστηρίου και την Ένωση Ποντίων Μαγνησίας, μια μεγάλη διαπολιτισμική μουσικοχορευτική εκδήλωση.

Με τον Όμιλο Ερευνών Πηλίου, που εκπροσωπήθηκε κατά τη συνάντηση από την πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ., αποφασίστηκε να συνδιοργανωθεί πολιτιστικό χορευτικό δρώμενο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αγριάς.

«Είναι το λιγότερο υποχρέωσή μας η συνδιοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων και αποτελεί τιμή για εμάς η συν με παρόμοιους ιστορικούς συλλόγους που έχουν αξιόλογο πολιτιστικό απόθεμα να επιδείξουν.

Οι αυτές, σκοπό έχουν την προβολή του τόπου μας, της ς και της παράδοσής μας, την επανασύνδεση με τις ρίζες μας, αλλά και την τόνωση των ψυχικών μας δυνάμεων κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε», υπογραμμίζει σχετικά η κα Κολυνδρίνη.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση