Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Συνάντηση Κολυνδρίνη με πολιτιστικούς συλλόγους
Συνάντηση Κολυνδρίνη με πολιτιστικούς συλλόγους

Συνάντηση Κολυνδρίνη με πολιτιστικούς συλλόγους

με εκπροσώπους του Νομού είχε η Δωροθέα , με σκοπό να δρομολογηθεί η συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων για το προσεχές διάστημα και ιδίως κατά τη θερινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, η κα συναντήθηκε με τους προέδρους των Συλλόγων Καππαδοκών, Ανατολικής Ρωμυλίας, Εγγλεζονησίου και Ομίλου Ερευνών Πηλίου, Μάκη Χριστοφορίδη, Κυριάκο Κυτούδη, Ουρανία Κουτσογιάννη και Γιώτα Σολιδάκη αντίστοιχα, με τους οποίους συζήτησε θέματα που απασχολούν τα μέλη τους, καθώς επίσης και συγκεκριμένες πολιτιστικές δράσεις που θα συνδιοργανωθούν μες το καλοκαίρι με τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων.

Με τους τρεις πρώτους Συλλόγους, παρουσία και του συντονιστή της εκδήλωσης Κων. Κεχαϊδη, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί, σε επίσης με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγ. Μοναστηρίου και την Ένωση Ποντίων Μαγνησίας, μια μεγάλη διαπολιτισμική μουσικοχορευτική εκδήλωση.

Με τον Όμιλο Ερευνών Πηλίου, που εκπροσωπήθηκε κατά τη από την πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ., αποφασίστηκε να συνδιοργανωθεί πολιτιστικό χορευτικό δρώμενο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αγριάς.

«Είναι το λιγότερο υποχρέωσή μας η συνδιοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων και αποτελεί τιμή για εμάς η με παρόμοιους ιστορικούς συλλόγους που έχουν αξιόλογο να επιδείξουν.

Οι εκδηλώσεις αυτές, σκοπό έχουν την του τόπου μας, της ιστορίας και της παράδοσής μας, την επανασύνδεση με τις ρίζες μας, αλλά και την τόνωση των ψυχικών μας δυνάμεων κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε», υπογραμμίζει σχετικά η κα Κολυνδρίνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοίγει τις πύλες του την Κυριακή ο ναός Αγίου Νικολάου Παλιουρίου Βόλου - https://t.co/qV3ia6Hdig… -

  • Όχημα με ηλικιωμένο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα #τροχαίοατύχημα - https://t.co/R6TYgPsPIT -

  • #φωτιά σε διαμέρισμα στον οικισμό Ξηροκάμπου #φωτιά - https://t.co/H1jdxlQ7PJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση