Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση κ. Ιγνατίου με το Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Μ.
Συνάντηση κ. Ιγνατίου με το Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Μ.

Συνάντηση κ. Ιγνατίου με το Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Μ.

Αντιπροσωπεία του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων . Μαγνησίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Τρυφ. Πλαστάρα, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο Θεσσαλίας, ο Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Τον κ. Πλαστάρα συνόδευαν ο ΄ αντιπρόεδρος Βασ. Τόπας, ο Β΄ αντιπρόεδρος Ευ. Λαλίτσας και ο Αχ. Κόγιας.

Η αντιπροσωπεία εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Ομοσπονδίας στις δράσεις και πρωτοβουλίες της Τοπικής Εκκλησίας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς και την συμπαράστασή της στις προσπάθειες της Ιεράς Μητροπόλεως για την οικονομική ανάπτυξη της Μαγνησίας, με την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της αντιπροσωπίας εξέθεσαν στον κ. Ιγνάτιο την πρωτοβουλία τους για τη δημιουργία του Κινήματος Πολιτών για την υποστήριξη και προώθηση των Ελληνικών προϊόντων από τους καταναλωτές της περιοχής και του ζήτησαν να τεθεί επικεφαλής της καμπάνιας, που αποσκοπεί στην οικονομική αναθέρμανση σε όλους τους τομείς της εμπορικής δραστηριότητας.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή στο του νέου Δ.Σ. και υποσχέθηκε την ολόθυμη βοήθεια της Τοπικής Εκκλησίας σε δράσεις και πρωτοβουλίες της Ο.Ε.Β.Ε.Μ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοίγει τις πύλες του την Κυριακή ο ναός Αγίου Νικολάου Παλιουρίου Βόλου - https://t.co/qV3ia6Hdig… -

  • Όχημα με ηλικιωμένο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα #τροχαίοατύχημα - https://t.co/R6TYgPsPIT -

  • #φωτιά σε διαμέρισμα στον οικισμό Ξηροκάμπου #φωτιά - https://t.co/H1jdxlQ7PJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση