Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση για δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων
Συνάντηση για δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων

Συνάντηση για δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων

Θέματα που αφορούν στο νέο αγροτικής ανάπτυξης και αλιείας μέσα από το οποίο θα υπάρχουν δράσεις που αφορούν στη δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων, για τα οποία υπάρχει ενδιαφέρον από το Δήμο Βόλου καθώς και αυτά που αφορούν στο νέο Leader, συζήτησαν ο αντιδήμαρχος προγραμματισμού και ανάπτυξης του Δήμου Βόλου, Άρης Σαββάκης, ο πρόεδρος της ΑΝΕΒΟ Ανδρέας Ζέρβας και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΒΟ Γεώργιος Σκλιάς στη συνάντησή τους με τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Κονδυλίων του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Χαράλαμπο Κασίμη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης και αλιείας μέσα από το οποίο θα υπάρχουν δράσεις που αφορούν στη δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων για τα οποία υπάρχει ενδιαφέρον από το Δήμο Βόλου.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στο νέο πρόγραμμα Leader το οποίο θα ανοίξει προς το τέλος του 2015.

Τέλος, προγραμματίστηκε νέα συνάντηση για τις αρχές Φθινοπώρου όπου θα έχει εγκριθεί το τελικό σχέδιο του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση