Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση δημάρχου Βόλου με τον πρέσβη της Τσεχίας
Συνάντηση δημάρχου Βόλου με τον πρέσβη της Τσεχίας

Συνάντηση δημάρχου Βόλου με τον πρέσβη της Τσεχίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πργμτοποίησε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 στον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, ο Πρέσβης της Τσεχικής ς στην Ελλάδα, Jan Bondy.

Οι κ.κ. Μπέος και Bondy αντάλλαξαν απόψεις για την οικονομική κρίση στη χ και συζήτησαν για τις προοπτικές συνεργασίας των δύο πλευρών στον τομέα του τουρισμού, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος , τόνισε “υποδεχθήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο Βόλου τον Πρέσβη της Τσεχίας κ. Jan Bondy. Είναι ένας άνθρωπος που έδειξε να εκτιμά τη χ μας και έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

Ανταλλάξαμε απόψεις για επιμέρους θέματα και συνεννοηθήκαμε η σημερινή μας συνάντηση να είναι η απαρχή μιας αγαστής συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού αλλά του αθλητισμού σε πρώτη φάση”.

Ο ίδιος επισήμανε πως η Μαγνησία είναι μια περιοχή που έχει ανάγκη την εξωστρέφεια και οι επαφές με Πρέσβεις χωρών, με μεγάλη , αθλητισμό και πολιτισμό δίνουν την δυνατότητα τόσο να πάρουμε από αυτούς στοιχεία όσο και να δώσουμε και στοιχεία δικά μας.

Στο τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος Βόλου προσέφερε στον Πρέσβη της Τσεχικής ς στην Ελλάδα μια μινιατούρα – αντίγραφο της Αργούς και ένα λεύκωμα με του Βόλου και του Πηλίου, ενώ από την πλευρά του ο κ. Bondy προσέφερε στον κ. Μπέο ένα λεύκωμα για την Τσεχία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση