Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση δημάρχου Βόλου με τον πρέσβη της Τσεχίας
Συνάντηση δημάρχου Βόλου με τον πρέσβη της Τσεχίας

Συνάντηση δημάρχου Βόλου με τον πρέσβη της Τσεχίας

Εθιμοτυπική πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο Πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Jan Bondy.

Οι κ.κ. και Bondy αντάλλαξαν απόψεις για την οικονομική στη χώρα και συζήτησαν για τις προοπτικές συνεργασίας των δύο πλευρών στον τομέα του τουρισμού, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Βόλου, τόνισε “υποδεχθήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο Βόλου τον Πρέσβη της Τσεχίας κ. Jan Bondy. Είναι ένας που έδειξε να εκτιμά τη χώρα μας και έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

Ανταλλάξαμε απόψεις για επιμέρους θέματα και συνεννοηθήκαμε η σημερινή μας να είναι η απαρχή μιας αγαστής συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού αλλά του αθλητισμού σε πρώτη φάση”.

Ο ίδιος επισήμανε πως η Μαγνησία είναι μια περιοχή που έχει ανάγκη την εξωστρέφεια και οι επαφές με Πρέσβεις χωρών, με μεγάλη ιστορία, αθλητισμό και πολιτισμό δίνουν την δυνατότητα τόσο να πάρουμε από αυτούς στοιχεία όσο και να δώσουμε και στοιχεία δικά μας.

Στο τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος Βόλου προσέφερε στον Πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα μια μινιατούρα – αντίγραφο της Αργούς και ένα λεύκωμα με φωτογραφίες του Βόλου και του Πηλίου, ενώ από την πλευρά του ο κ. Bondy προσέφερε στον κ. Μπέο ένα λεύκωμα για την Τσεχία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση