Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση δημάρχου Βόλου με τον πρέσβη της Τσεχίας
Συνάντηση δημάρχου Βόλου με τον πρέσβη της Τσεχίας

Συνάντηση δημάρχου Βόλου με τον πρέσβη της Τσεχίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο Πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Jan Bondy.

Οι κ.κ. Μπέος και Bondy αντάλλαξαν απόψεις για την οικονομική κρίση στη χ και συζήτησαν για τις προοπτικές συνς των δύο πλευρών στον τομέα του τουρισμού, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Βόλου, τόνισε “υποδεχθήκαμε σήμερα στο Βόλου τον Πρέσβη της ς κ. Jan Bondy. Είναι ένας που έδειξε να εκτιμά τη χ μας και έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

Ανταλλάξαμε απόψεις για επιμέρους θέματα και συνεννοηθήκαμε η σημερινή μας συνάντηση να είναι η απαρχή μιας αγαστής συνς στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού αλλά του αθλητισμού σε πρώτη φάση”.

Ο ίδιος επισήμανε πως η είναι μια περιοχή που έχει ανάγκη την εξωστρέφεια και οι επαφές με Πρέσβεις χωρών, με μεγάλη ιστορία, αθλητισμό και πολιτισμό δίνουν την δυνατότητα τόσο να πάρουμε από αυτούς στοιχεία όσο και να δώσουμε και στοιχεία δικά μας.

Στο τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος Βόλου προσέφερε στον Πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα μια μινιατούρα – αντίγραφο της Αργούς και ένα λεύκωμα με του Βόλου και του Πηλίου, ενώ από την πλευρά του ο κ. Bondy προσέφερε στον κ. Μπέο ένα λεύκωμα για την .

"Αλιεύοντας" την είδηση