Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου-υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων
Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου-υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων

Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου-υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δ. Νασίκας, ο Τεχνικών Υπηρεσιών, Δ. Παλληκάρης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ, Α. Βλάχος και ο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Δ. Λάβδας, επισκέφτηκαν την υφυπουργό Μεταφορών, Μαρίνα και την ενημέρωσαν για τη συμμετοχή του Δήμου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020 (χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ), με την υποβολή τριών προτάσεων- έργων.

Συγκεκριμένα πρόκειται:
– Για την «Αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης στη θέση “Περιφέρεια” Τοπικής Κοινότητας Αερινού του Δήμου Ρήγα Φεραίου» (κωδ.: 010)

-Για την «Αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης στη θέση “Εικοσάρια- Σαριγκιόλ” Τοπικής Κοινότητας Ριζομύλου του Δήμου Ρήγα Φεραίου» (κωδ.: 010)

  • Για την «Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Αγίου Γεωργίου & Αερινού και Αγωγών Μεταφοράς» (κωδ.: 011).

Κατόπιν αναλυτικής ενημέρωσης η υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι ,αν και τα συγκεκριμένα άπτονται κυρίως των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, η ίδια θα συμβάλει τα μέγιστα προς την υλοποίησή τους.

Τέλος, στην συνάντηση αναφέρθηκε και το ζήτημα του νέου Δημοτικού Μεγάρου, ώστε να πραγματοποιηθεί η της Δημοτικής Αρχής εκεί και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για περαιτέρω συζήτηση ώστε να προχωρήσει και αυτό το θέμα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθαρισμός της ακτογραμμής Μηλίνας   #ακτογραμμήΜηλίνας - https://t.co/6GwCinwyeO -

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

"Αλιεύοντας" την είδηση