Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου-υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων
Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου-υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων

Συνάντηση δημάρχου Ρήγα Φεραίου-υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων

Ο δήμρχος Ρήγ ου, Δ. Νασίκας, ο Τεχνικών Υπηρεσιών, Δ. Παλληκάρης, ο πρόεδρος της , Α. Βλάχος και ο πολιτικός μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Δ. Λάβδας, επισκέφτηκαν την υφυπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μαρίνα και την ενημέρωσαν για τη συμμετοχή του Δήμου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ς 2014-2020 (χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ), με την υποβολή τριών προτάσεων- έργων.

Συγκεκριμένα πρόκειται:
– Για την «Αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης στη θέση “Περιφέρεια” Τοπικής Κοινότητας Αερινού του Δήμου Ρήγα ου» (κωδ.: 010)

-Για την «Αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης στη θέση “Εικοσάρια- Σαριγκιόλ” Τοπικής Κοινότητας Ριζομύλου του Δήμου Ρήγα Φεραίου» (κωδ.: 010)

  • Για την «Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων & Αερινού και Αγωγών Μεταφοράς» (κωδ.: 011).

Κατόπιν αναλυτικής ς η υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι ,αν και τα συγκεκριμένα έργα άπτονται κυρίως των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, η ίδια θα συμβάλει τα μέγιστα προς την υλοποίησή τους.

Τέλος, στην συνάντηση αναφέρθηκε και το ζήτημα του νέου Δημοτικού Μεγάρου, ώστε να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση της Δημοτικής Αρχής εκεί και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για περαιτέρω συζήτηση ώστε να προχωρήσει και αυτό το θέμα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση