Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση δημάρχου με τους διευθυντές σχολείων του Δήμου
Συνάντηση δημάρχου με τους διευθυντές σχολείων του Δήμου

Συνάντηση δημάρχου με τους διευθυντές σχολείων του Δήμου

Συνάντηση με τους διευθυντές γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, είχε στο Βελεστίνου ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας.

Αρχικά ο δήμαρχος, αφού τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, διαβεβαίωσε τους διευθυντές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τη μαζί τους για την επίλυση όλων των ζητημάτων που θα ανακύπτουν.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες, το κτιριακό και τις υποδομές των σχολείων, τη μετακίνηση των μαθητών, τις προμήθειες των υλικών, την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων και μια σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία τους.

Ζήτησε ο προγραμματισμός των δαπανών για τις λειτουργικές ανάγκες και των σχολικών μονάδων να είναι όσο το δυνατόν σύμφωνος με τον προϋπολογισμό της κάθε σχολικής μονάδας και εντός των πλαισίων των περιορισμένων οικονομικών δραστηριοτήτων.

Επεσήμανε δε ότι, όπως κάθε χρόνο, προτεραιότητα έχουν η θέρμανση, η ασφάλεια, τα θέματα υγιεινής, η γραφική ύλη και η συντήρηση των εσωτερικών χώρων των σχολείων, τονίζοντας ότι με την ορθολογική διαχείριση και την αγαστή δεν θα προκύψουν προβλήματα.

Τέλος, ο δήμαρχος κατέστησε σαφές στους διευθυντές των σχολείων ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε περίπτωση τόσο αυτός όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος προκύπτει.

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Βελεστίνου στο δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα επισκέφθηκε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Βελεστίνου, υπαστυνόμος Στέφανος Καρκάλης.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Καρκάλη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Έγινε διεξοδική συζήτηση για θέματα σχετικά με την καθημερινότητα, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά και την αστυνόμευση περιοχών του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Όπως αναφέρθηκε στόχος είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Αστυνομίας πάντα προς όφελος του πολίτη.

Από τη συζήτηση προέκυψε πως το σημαντικότερο πρόβλημα της Αστυνομίας είναι η έλλειψη προσωπικού, με τον δήμαρχο να ζητά να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την προάσπιση της ζωής των πολιτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της περιουσίας τους, σημειώνοντας ότι ο θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Ο κ. Καρκάλης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τις ευχές του και υποσχέθηκε σε θέματα που έχουν σχέση με το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Ο δήμαρχος προσέφερε στον κ. Καρκάλη εκδόσεις που αφορούν το έργο του εθνομάρτυρα ΡΗΓΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ-ΦΕΡΑΙΟ.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Διοικητικών Υπηρεσιών

?

?

Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση