Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση δημάρχου Δημήτρη Νασίκα με παραγωγικούς φορείς της Τ.Κ. Κερασιάς
Συνάντηση δημάρχου Δημήτρη Νασίκα με παραγωγικούς φορείς της Τ.Κ. Κερασιάς

Συνάντηση δημάρχου Δημήτρη Νασίκα με παραγωγικούς φορείς της Τ.Κ. Κερασιάς

πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 – 2 – 2016 και ώρα 18:00 στο δημοτικό κατάστημα της τοπικής κοινότητας Κερασιάς.

Η έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου Δημήτρη Νασίκα και της εκπροσώπου της τοπικής κοινότητας Κερασιάς Αντωνίας Χασιώτη, στην οποία καλέστηκαν και παρευρέθηκαν τα μέλη των παραγωγικών φορέων της περιοχής (Δασικός Συνεταιρισμός & Αγροτικός Σύλλογος), καθώς επίσης οι Χρ. Παπαρούνας, Ι. Κορώνας, Δ. Παλληκάρης, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Β. Παπανικολάου, ο δ.σ. Τρ. Παπαϊωάννου και δημότες της τοπικής κοινότητας.

Ο δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους ενημέρωσε αναλυτικά για την πορεία των πεπραγμένων της Δημ. Αρχής. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και δόθηκαν απαντήσεις – διευκρινήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τη μελέτη του έργου «Κεντρική πλατεία Κερασιάς», όπου τοποθετήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις και προτάσεις.

Στην παραπάνω σύσκεψη συζητήθηκε η ολοκλήρωση της υλοτομίας για ατομικές, οικιακές ανάγκες των κατοίκων της τοπικής κοινότητας από το δασικό συνεταιρισμό. Έγινε ενημέρωση από τον μελετητή για την ολοκλήρωση άμεσα της διαχειριστικής μελέτης δάσους Κερασιάς. Η διαχειριστική μελέτη θα ισχύει για πέντε χρόνια δίνοντας στα μέλη του δασικού συνεταιρισμού. Επίσης έγινε συζήτηση για την κατανομή και διαχείριση των κτημάτων της Κάρλας στους κατά κύριο επάγγελμα και ανέργους και η προοπτική τους.

Ακολούθησαν προτάσεις από τους κατοίκους για τις ύδρευσης, την , την ηλεκτροδότηση δεξαμενής στη θέση «Φιλιάτικα», την αντικατάσταση αγωγού από τον οικισμό μέχρι το γήπεδο, τη διαμόρφωση δρόμου Αγ. Ιωάννη κ.ά.

Επίσης ζητήθηκε άμεση του επαρχιακού δρόμου –Κερασιάς με ασφαλτόστρωση και προστατευτικά κιγκλιδώματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση