Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση Χρ. Μπουκώρου με τα Σωματεία Λατόμων και το Συνδικάτο Οικοδόμων
Συνάντηση Χρ. Μπουκώρου με τα Σωματεία Λατόμων και το Συνδικάτο Οικοδόμων

Συνάντηση Χρ. Μπουκώρου με τα Σωματεία Λατόμων και το Συνδικάτο Οικοδόμων

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες ο Νέας Δημοκρατίας με τα Σωματεία Λατόμων Συκής – Νεοχωρίου – Καλαμακίου. Ο έγινε δέκτης των αγωνιών για τη του κλάδου τους και τόνισε πως δεν πρέπει να πληγεί μια από τις πιο παραγωγικές δραστηριότητες του Νοτίου Πηλίου δηλώνοντας τη στήριξή του στην προσπάθειά τους αυτή.

Στη συζήτηση που ακολούθησε συμφωνήθηκε ότι πρέπει να υλοποιηθεί η τελευταία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Νοτίου Πηλίου για ενεργοποίηση της Επιτροπής Λατομείων, αφού ενισχυθεί με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου και των λατόμων προκειμένου να εξεταστούν όλες οι δυνατότητες για το καθεστώς λειτουργίας. Ο βουλευτής επισήμανε ότι δεν πρέπει να χαθεί ο χρόνος της δίμηνης παράτασης που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο και εντός αυτού του χρονικού διαστήματος όλες οι πλευρές οφείλουν να καταλήξουν στη νόμιμη και ενδεδειγμένη λύση.

Συνάντηση με το Συνδικάτο Οικοδόμων

Συνάντηση με το Συνδικάτο Οικοδόμων πραγματοποίησε χθες Σάββατο, 30 Μαΐου 2015, ο βουλευτής , Νέας Δημοκρατίας, . Κύριο θέμα της συζητήσεως ήταν τα τεράστια προβλήματα ανεργίας που αντιμετωπίζει ο κλάδος, εξαιτίας της υποχώρησης της οικοδομικής δραστηριότητας, που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων κ. Κ. Σιάρας και ο κ. Κ. Καραχάλιος περιέγραψαν τη δυσμενή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, καθώς η και ο κατασκευαστικό κλάδος γενικότερα είναι από τα πρώτα «θύματα» της οικονομικής κρίσης. Η αύξηση των αντικειμενικών αξιών, η συνεχής φορολόγηση της κατοικίας και η ανυπαρξία της αγοραστικής δύναμης έχουν επιφέρει βαριά πλήγματα στην με αποτέλεσμα η ανεργία των οικοδόμων στη να ξεπερνάει το 80% χωρίς να διαφαίνονται σημάδια βελτίωσης της κατάστασης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

  • #φωτιά στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/qhKIQgMpL8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση