Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση Χρ. Μπουκώρου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης
Συνάντηση Χρ. Μπουκώρου για την Πολιτιστική  Πρωτεύουσα  της Ευρώπης

Συνάντηση Χρ. Μπουκώρου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τρίτη 2/6/2015, ο ς Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας, με την αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Γεωργία Μποντού – Τοκαλή. Στο πλαίσιο της συνάντησής τους συζήτησαν για το ζήτημα της υποψηφιότητας της πόλης του Βόλου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021.

Η αντιδήμαρχος Βόλου ενημέρωσε τον Μαγνησίας για την της σύνταξης του φακέλου διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, καθώς και για τα σημαντικά οφέλη που θα επιφέρει η ανάδειξη του Βόλου σε της Ευρώπης.

Μετά τη συνάντηση ο βουλευτής Μαγνησίας δήλωσε: «η υπόθεση της διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021 είναι μια υπόθεση που αφορά όλους τους Βολιώτες και ολόκληρη τη Μαγνησία. Η διεκδίκηση είναι υπόθεση όλων και όχι μόνο της Δημοτικής Αρχής.

Οφείλουμε όλοι μας να συνδράμουμε στην προσπάθεια αυτή. Το του Βόλου και τα εμφανή συγκριτικά του πλεονεκτήματα είναι ώρα να αναδειχθούν και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο θεσμός της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την πόλη μας.

Η όλων των τοπικών δυνάμεων αποτελεί χρέος προς την πόλη και κυρίως προς τις μελλοντικές γενιές. Πέρα από τις όποιες καθυστερήσεις και αδυναμίες, υπάρχει χρόνος και θέληση για δυναμική διεκδίκηση του επίζηλου τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Καλή στο μας!»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση