Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση Χρ. Μπουκώρου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης
Συνάντηση Χρ. Μπουκώρου για την Πολιτιστική  Πρωτεύουσα  της Ευρώπης

Συνάντηση Χρ. Μπουκώρου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τρίτη 2/6/2015, ο Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος με την αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Γεωργία Μποντού – Τοκαλή. Στο πλαίσιο της συνάντησής τους συζήτησαν για το ζήτημα της υποψηφιότητας της πόλης του Βόλου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το .

Η αντιδήμαρχος Βόλου ενημέρωσε τον για την πορεία της σύνταξης του φακέλου διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, καθώς και για τα σημαντικά οφέλη που θα επιφέρει η ανάδειξη του Βόλου σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Μετά τη συνάντηση ο Μαγνησίας Χρήστος δήλωσε: «η υπόθεση της διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας είναι μια υπόθεση που αφορά όλους τους Βολιώτες και ολόκληρη τη . Η διεκδίκηση είναι υπόθεση όλων και όχι μόνο της Δημοτικής Αρχής.

Οφείλουμε όλοι μας να συνδράμουμε στην προσπάθεια αυτή. Το πολιτιστικό απόθεμα του Βόλου και τα εμφανή συγκριτικά του πλεονεκτήματα είναι ώρα να αναδειχθούν και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο θεσμός της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την πόλη μας.

Η συνεργασία όλων των τοπικών δυνάμεων αποτελεί χρέος προς την πόλη και κυρίως προς τις μελλοντικές γενιές. Πέρα από τις όποιες καθυστερήσεις και αδυναμίες, υπάρχει χρόνος και θέληση για δυναμική διεκδίκηση του επίζηλου τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Καλή επιτυχία στο Βόλος μας!»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/BtayFpxZcm -

  • Συνταγματικός ο Νόμος Χατζηδάκη 4865/20 για την αναμόρφωση των Δασικών Χαρτών - https://t.co/1kZCRb35kQ… -

  • Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας - https://t.co/J8FYmP5vU6… -

"Αλιεύοντας" την είδηση