Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συνάντηση Μπέου με καταστηματάρχες της Αγριάς
Συνάντηση Μπέου με  καταστηματάρχες της Αγριάς

Συνάντηση Μπέου με καταστηματάρχες της Αγριάς

Συνάντηση με τους καταστηματάρχες της Αγριάς είχε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ,στο πρώην δημαρχείο της περιοχής.
Ο δήμαρχος Βόλου άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των επαγγελματιών της περιοχής και δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε άμεσα να δοθούν λύσεις καθώς πρόκειται για μια σημαντική, συνεχώς αναπτυσσόμενη, περιοχή του Βόλου.
Ένα από τα χρόνια προβλήματα των καταστηματαρχών της περιοχής αποτελούν τα υψηλά που επιβάλλονται από την Κτηματική Υπηρεσία για τη χρήση του χώρου που τοποθετούν τα τραπεζοκαθίσματα, παρ’ότι αυτοί έχουν πληρώσει το ανάλογο τέλος χρήσης στον ΟΛΒ.
Επίσης οι καταστηματάρχες στην παραλιακή της Αγριάς κινδυνεύουν να μείνουν στα σκοτάδια στην έναρξη της θερινής σεζόν, καθώς θεωρείται παράνομο το γεγονός ότι τράβηξαν καλώδια από τις δικές τους παροχές ηλεκτρικού ρεύματος από το εσωτερικό των καταστημάτων, προκειμένου να μπορέσουν να φωτίσουν τους εξωτερικούς χώρους με τα δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα το προηγούμενο χρονικό διάστημα κλιμάκιο του Λιμεναρχείου, προέβη σε ελέγχους και βεβαίωσε παραβάσεις για τον φωτισμό των καταστημάτων, με οι καταστηματάρχες να είναι αντιμέτωποι με πρόστιμα.
Να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε και η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπλασης της παραλίας της Αγριάς, ώστε να αλλάξει η της περιοχής.
Ο κ. Μπέος τόνισε πως θα προβεί σε όλες τις δυνατές ενέργειες ώστε να δοθούν λύσεις και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων ενόψει της Πασχαλινής και θερινής σεζόν.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Απεβίωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος #ΘεόδωροςΠάγκαλος - https://t.co/sCWX8qxpLw -

  • Γιατί οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο #σεξ; #σεξ - https://t.co/7AyE5YcwPo -

  • Εκλογές: Φουντώνει η κόντρα για τη #φορολογία #φορολογία - https://t.co/TTc27Dhg1q -

"Αλιεύοντας" την είδηση