Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση Μπέου με καταστηματάρχες της Αγριάς
Συνάντηση Μπέου με  καταστηματάρχες της Αγριάς

Συνάντηση Μπέου με καταστηματάρχες της Αγριάς

με τους καταστηματάρχες της Αγριάς είχε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ,στο πρώην δημαρχείο της περιοχής.
Ο δήμαρχος Βόλου άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των επαγγελματιών της περιοχής και δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε άμεσα να δοθούν λύσεις καθώς πρόκειται για μια σημαντική, συνεχώς αναπτυσσόμενη, περιοχή του Βόλου.
Ένα από τα χρόνια προβλήματα των καταστηματαρχών της περιοχής αποτελούν τα υψηλά πρόστιμα που επιβάλλονται από την Κτηματική Υπηρεσία για τη χρήση του χώρου που τοποθετούν τα τραπεζοκαθίσματα, παρ’ότι αυτοί έχουν πληρώσει το ανάλογο τέλος χρήσης στον ΟΛΒ.
Επίσης οι καταστηματάρχες στην παραλιακή της Αγριάς κινδυνεύουν να μείνουν στα σκοτάδια στην έναρξη της θερινής σεζόν, καθώς θεωρείται παράνομο το γεγονός ότι τράβηξαν από τις δικές τους παροχές ηλεκτρικού ρεύματος από το εσωτερικό των καταστημάτων, προκειμένου να μπορέσουν να φωτίσουν τους εξωτερικούς χώρους με τα τραπεζοκαθίσματα δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα το προηγούμενο χρονικό διάστημα κλιμάκιο του Λιμεναρχείου, προέβη σε ελέγχους και βεβαίωσε για τον εξωτερικό φωτισμό των καταστημάτων, με αποτέλεσμα οι καταστηματάρχες να είναι αντιμέτωποι με πρόστιμα.
Να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε και η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπλασης της παραλίας της Αγριάς, ώστε να αλλάξει η εικόνα της περιοχής.
Ο κ. Μπέος τόνισε πως θα προβεί σε όλες τις δυνατές ενέργειες ώστε να δοθούν λύσεις και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων ενόψει της Πασχαλινής και θερινής σεζόν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση