Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συνάντηση Μπέου με διευθυντικά στελέχη της ΑΓΕΤ
Συνάντηση Μπέου με διευθυντικά στελέχη της ΑΓΕΤ

Συνάντηση Μπέου με διευθυντικά στελέχη της ΑΓΕΤ

Συνάντηση σε καλό κλίμα με τα διευθυντικά στελέχη της ΑΓΕΤ Ηρακλής, στα γραφεία της στην Αθήνα, είχε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας της βιομηχανίας σε σχέση με την πόλη και την τοπική κοινωνία.

Όπως συμφωνήθηκε στελέχη των δύο πλευρών θα έχουν μια πιο στενή συνεργασία τις αμέσως προσεχείς ημέρες, ώστε να συζητηθούν και να αναλυθούν προτάσεις και να συμφωνηθούν δράσεις που θα καταστήσουν αμοιβαία επωφελή τη συνεργασία, ενώ σε ένα δεκαπενθήμερο θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο του Βόλου όπου και θα γίνουν οι οριστικές ανακοινώσεις για τον τρόπο και τη μορφή της συνεργασίας αυτής.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των δύο πλευρών έχουν προηγηθεί διερευνητικές επαφές για συγκεκριμένα ζητήματα και έχει εκφρασθεί η βούληση ώστε οι λύσεις που θα συμφωνηθούν να είναι προς όφελος της πόλης και των πολιτών, χωρίς πάντως να θίγονται και τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της επιχείρησης που χρόνια τώρα αποτελεί στυλοβάτη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στη Σκύρο ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας - https://t.co/foMN4XTnA8 -

  • Εκοιμήθη ο π. Νικόλαος Παγωνάρης - https://t.co/IfIAkDkaAM -

  • Η εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος - https://t.co/QBBlP835fn -

"Αλιεύοντας" την είδηση