Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σημαντικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στη Π.Ε. Μαγνησίας
Σημαντικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στη Π.Ε. Μαγνησίας

Σημαντικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στη Π.Ε. Μαγνησίας

Σειρά σημαντικών παρεμβάσεων σε σημεία του οδικού δικτύου πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα η Περιφερειακή Ενότητα και Σποράδων, μετά από που προκλήθηκαν από τα έντονα του περασμένου χειμώνα.

Συγκεκριμένα,  αξιοποιώντας τον τελευταίο καιρό το γεγονός ότι η Παραλιακή Οδός Βόλου-Αγριάς παρέμεινε κλειστή από τα μπροστά από τον Ι.Ν. Παναγίας, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού των ρείθρων και των ερεισμάτων, που ενισχύουν την αντιπλημμυρική θωράκιση της οδού, σε πολλά σημεία της οποίας κατά το παρελθόν παρατηρούνταν υπερβολικές συγκεντρώσεις νερού έπειτα από .

Επιπλέον, αποκαταστάθηκαν φθορές του οδοστρώματος στην Παλαιά Εθνική Οδό Βόλου – Λάρισας, από τον κόμβο Χλόης έως τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας, αλλά και στην οδό Λαρίσης. Ακόμη, αποκαταστάθηκε και τμήμα του οδοστρώματος στον οδικό άξονα του Πηλίου προς τη Ζαγορά, το οποίο είχε εμφανίσει καθίζηση.

Σε εξέλιξη εξάλλου, βρίσκονται εργασίες καθαρισμού των πρανών στο οδικό δίκτυο της Σκιάθου, οι οποίες θα συνεχιστούν και την στη Σκόπελο.

Σε δηλώσεις της η και Σποράδων κ. τόνισε τα εξής: «Με την πρώτη βελτίωση του καιρού προχωρήσαμε άμεσα κι αποτελεσματικά τις επιδιορθώσεις, αποκαταστάσεις και καθαρισμούς σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, τόσο της ηπειρωτικής όσο και της νησιωτικής , πρωτίστως για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών, αλλά και για τη βελτίωση της γενικότερης εικόνας του τόπου μας καθιστώντας την πιο θελκτική στους επισκέπτες μας, ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Οι εργασίες μας θα εντατικοποιηθούν το προσεχές διάστημα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

  • Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/LWIUXS3do8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση