Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σημαντικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στη Π.Ε. Μαγνησίας
Σημαντικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στη Π.Ε. Μαγνησίας

Σημαντικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στη Π.Ε. Μαγνησίας

Σειρά σημαντικών παρεμβάσεων σε σημεία του οδικού δικτύου πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα η και Σποράδων, μετά από που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου χειμώνα.

Συγκεκριμένα,  αξιοποιώντας τον τελευταίο καιρό το γεγονός ότι η Παραλιακή Οδός Βόλου-Αγριάς παρέμεινε κλειστή από τα «Αστέρια» μπροστά από τον Παναγίας, πραγματοποιήθηκαν καθαρισμού των ρείθρων και των ερεισμάτων, παρεμβάσεις που ενισχύουν την αντιπλημμυρική θωράκιση της οδού, σε πολλά σημεία της οποίας κατά το παρελθόν παρατηρούνταν υπερβολικές συγκεντρώσεις νερού έπειτα από βροχή.

Επιπλέον, αποκαταστάθηκαν φθορές του οδοστρώματος στην Εθνική Οδό Βόλου – ς, από τον κόμβο Χλόης έως τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας, αλλά και στην οδό . Ακόμη, αποκαταστάθηκε και τμήμα του οδοστρώματος στον οδικό άξονα του Πηλίου προς τη Ζαγορά, το οποίο είχε εμφανίσει καθίζηση.

Σε εξέλιξη εξάλλου, βρίσκονται καθαρισμού των πρανών στο της Σκιάθου, οι οποίες θα συνεχιστούν και την Μεγάλη Εβδομάδα στη Σκόπελο.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε τα εξής: «Με την πρώτη βελτίωση του καιρού προχωρήσαμε άμεσα κι αποτελεσματικά τις επιδιορθώσεις, αποκαταστάσεις και καθαρισμούς σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, τόσο της ηπειρωτικής όσο και της νησιωτικής Μαγνησίας, πρωτίστως για την των διερχομένων οδηγών, αλλά και για τη βελτίωση της γενικότερης εικόνας του τόπου μας καθιστώντας την πιο θελκτική στους επισκέπτες μας, ενόψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Οι εργασίες μας θα εντατικοποιηθούν το προσεχές διάστημα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση