Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συλλογή ζεστού ρουχισμού και τροφίμων άμεσης κατανάλωσης για τους πρόσφυγες από την «ΑΝΩΣΗ»
Συλλογή  ζεστού ρουχισμού και τροφίμων άμεσης κατανάλωσης για τους πρόσφυγες από την «ΑΝΩΣΗ»

Συλλογή ζεστού ρουχισμού και τροφίμων άμεσης κατανάλωσης για τους πρόσφυγες από την «ΑΝΩΣΗ»

Συλλογή ζεστού ρουχισμού κι τροφίμων άμεσης κτανάλωσης για τους πραγματοποιεί η «ΑΝΩΣΗ» και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη για άλλη μια φορά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί έφεραν ακόμα και καινούρια ρούχα και παπούτσια.

Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του ροκομείου που διέθεσε μεγάλη αίθουσα, ώστε να ομαδοποιηθούν και να συσκευαστούν τα είδη ρουχισμού.

Συνολικά συσκευάστηκαν και αποθηκεύτηκαν πάνω από 30 κούτες ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα σταλούν για στήριξη των προσφύγων.

Καθώς το πρόβλημα αποθηκευτικών χώρων παραμένει στους προορισμούς της ς και της ς, η αποστολή θα γίνει τις επόμενες ημέρες για τους στην Κάλυμνο, μετά από επαφή με την εθελοντική ομάδα στήριξης μεταναστών και προσφύγων της Καλύμνου, όπου δέχτηκαν μόλις τις προηγούμενες μέρες 500 πρόσφυγες.

Επίσης στη συγκεντρώθηκε από δωρεές των παραγωγών, μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τα σπίτια γαλήνης των ιερών ναών Αγίας Βαρβάρας, Αγίου Κοσμά και Αγίας Αικατερίνης. Πιο συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν και δωρίσθηκαν 14 κιλά μέλι, 64 κιλά φασόλια, 60 κιλά φακές, 56 κιλά ρεβίθια, 60 κιλά τυρί, 70 λίτρα , 120 κιλά αλεύρι (συνολικά 444 κιλά τροφίμων).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση