Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συλλογή ζεστού ρουχισμού και τροφίμων άμεσης κατανάλωσης για τους πρόσφυγες από την «ΑΝΩΣΗ»
Συλλογή  ζεστού ρουχισμού και τροφίμων άμεσης κατανάλωσης για τους πρόσφυγες από την «ΑΝΩΣΗ»

Συλλογή ζεστού ρουχισμού και τροφίμων άμεσης κατανάλωσης για τους πρόσφυγες από την «ΑΝΩΣΗ»

Συλλογή ζεστού ρουχισμού και τροφίμων άμεσης κατανάλωσης για τους πρόσφυγες πραγματοποιεί η «ΑΝΩΣΗ» και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη για άλλη μια φορά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί έφεραν ακόμα και καινούρια και παπούτσια.

Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του Γηροκομείου Βόλου που διέθεσε μεγάλη αίθουσα, ώστε να ομαδοποιηθούν και να συσκευαστούν τα είδη ρουχισμού.

Συνολικά συσκευάστηκαν και αποθηκεύτηκαν πάνω από 30 κούτες ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα σταλούν για στήριξη των προσφύγων.

Καθώς το πρόβλημα αποθηκευτικών χώρων παραμένει στους προορισμούς της Μυτιλήνης και της Ειδομένης, η θα γίνει τις επόμενες ημέρες για τους πρόσφυγες στην Κάλυμνο, μετά από επαφή με την εθελοντική ομάδα στήριξης μεταναστών και προσφύγων της Καλύμνου, όπου δέχτηκαν μόλις τις προηγούμενες μέρες 500 πρόσφυγες.

Επίσης στη διανομή συγκεντρώθηκε από δωρεές των παραγωγών, μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων για τα σπίτια γαλήνης των ιερών ναών Αγίας Βαρβάρας, Αγίου Κοσμά και . Πιο συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν και δωρίσθηκαν 14 κιλά , 64 κιλά φασόλια, 60 κιλά φακές, 56 κιλά ρεβίθια, 60 κιλά τυρί, 70 λίτρα , 120 κιλά αλεύρι (συνολικά 444 κιλά τροφίμων).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση