Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συγκρούσεις και επεισόδια μεταξύ οπαδών της Χ.Α και κουκουλοφόρων
Συγκρούσεις  και επεισόδια μεταξύ οπαδών της Χ.Α και κουκουλοφόρων

Συγκρούσεις και επεισόδια μεταξύ οπαδών της Χ.Α και κουκουλοφόρων

Συγκρούσεις και επεισόδια μεταξύ οπαδών της Χ.Α και ομάδας κουκουλοφόρων προκλήθηκαν χθες το απόγευμα σε της Χ.Α στο χώρο του πρώην δημαρχείου Διμηνίου, όπου σε εξέλιξη ήταν ομιλία του ευρωβουλευτή του κόμματος κ. Επιτήδειου.

ύρω στις 5.00 το απόγευμα , μέλη της Χ.Α. αντικρίζοντας την αντιφασιστική συγκέντρωση, ταμπουρώθηκαν στο κτίριο του δημαρχείου πετώντας αντικείμενα προς τους συγκεντρωμένους .

Λίγα μέτρα πιο κάτω προσπάθησαν άλλα μέλη της Χ.Α. να πλησιάσουν το δημαρχείο, όμως εκεί ενημερώθηκαν από δυνάμεις της αστυνομίας και αποχώρησαν.

Στη συνέχεια δυο διμοιρίες των παρατάχθηκαν μπροστά στο δημαρχείο.

Τελικά, μετά από ώρα τα μέλη της Χ.Α. φυγαδεύτηκαν από το δημαρχείο με πολιτικά συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να πραγματοποιήσουν σε άλλο χώρο την ,ενώ οι πραγματοποίησαν πορεία στο Διμήνι.

Με αφορμή το περιστατικό η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής τονίζει: «Τα μνημονιακά τάγματα εφόδου του Σύριζα με κράνη, ρόπαλα και δολοφονικά σύνεργα, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά πολίτες στην αντιμνημονιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και κατέστρεψαν το Διμηνίου στον Βόλο.

Ποινικές ευθύνες για σωρεία κακουργημάτων, όπως απόπειρες ανθρωποκτονίας, φέρει ο τοπικός Σύριζα, που εδώ και εβδομάδες καλούσε εγκληματικά αναρχικά στοιχεία, να διαλύσουν τη νόμιμη συγκέντρωσή μας, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής , που παρείχε απόλυτη κάλυψη στους κρανοφόρους εγκληματίες.

Ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής ενάντια στο νέο μνημονιακό καθεστώς της ακραίας ανθελληνικής αριστεράς θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί σε ολόκληρη την ».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση