Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συγκέντρωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α.
Συγκέντρωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α.

Συγκέντρωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α.

Με επιτυχί στέφθηκε η συγκέντρωση της Τ.Ο. Μγνησίας το περασμένο Σάββατο, όπου πλήθος υποστηρικτών και φίλων έδωσε το δυναμικό παρών.Η ανταπόκριση ήταν ιδιαιτέρως ικανοποιητική, καθώς δεκάδες κάτοικοι του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής της κατέκλυσαν την αίθουσα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου “για άλλη μια φορά η τοπική κοινωνία της είναι παρούσα στον εθνικό και κοινωνικό αγώνα που διεξάγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή , παρά τη συνωμοσία της σιωπής και τον συνεχή αποκλεισμό από τις καθεστωτικές δυνάμεις.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Αθανάσιος Νάκος, ο σύμβουλος της Ελληνικής ς Αρτέμιος Καλούτσας και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μαγνησίας, .

Έγινε μια ενδελεχής στις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, καθώς αυτές είναι ιδιαιτέρως ραγδαίες και καθοριστικές για το άμεσο μέλλον.

Εν συνεχεία τέθηκε το βασικό θέμα της συγκέντρωσης που ήταν ο συντονισμός της πολυεπίπεδης κοινωνικής δράσεως του Κινήματος. Συγκεκριμένα η Κοινωνική Αλληλεγγύη γίνεται άμεσα πράξη, με την διενέργεια εθελοντικής ς, τις διανομές τροφίμων και ειδών ένδυσης.

Στο τέλος της συγκέντρωσης δε, έγινε απονομή επαίνων στους εκλογικούς αντιπροσώπους των εκλογών του Σεπτεμβρίου, ως ελάχιστη ένδειξη επιβράβευσης για την πολύτιμη συμβολή που προσέφεραν ανιδιοτελώς εκατοντάδες υποστηρικτές και φίλοι.

Η Κοινωνική Αλληλεγγύη, άρρηκτα συνδεδεμένη με την εθνικιστική βιοθεωρία, αποτελεί βασική προτεραιότητα του πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Το κοινωνικό έργο του Κινήματος, μέσω του δικτύου δράσης, στοχεύει άμεσα στην έμπρακτη συνδρομή προς τις ελληνικές οικογένειες, οι οποίες δοκιμάζονται από τα επώδυνα μνημονιακά μέτρα”.

XA1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση