Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συγκέντρωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α.
Συγκέντρωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α.

Συγκέντρωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α.

Με επιτυχία στέφθηκε η συγκέντρωση της το περασμένο Σάββατο, όπου πλήθος υποστηρικτών και φίλων έδωσε το δυναμικό παρών.Η ανταπόκριση ήταν ιδιαιτέρως ικανοποιητική, καθώς δεκάδες κάτοικοι του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας κατέκλυσαν την αίθουσα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου “για άλλη μια φορά η τοπική της Μαγνησίας είναι παρούσα στον εθνικό και κοινωνικό αγώνα που διεξάγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή , παρά τη συνωμοσία της σιωπής και τον συνεχή αποκλεισμό από τις καθεστωτικές δυνάμεις.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Αθανάσιος Νάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής Αρτέμιος Καλούτσας και ο της Χρυσής Αυγής, Μαγνησίας, .

Έγινε μια ενδελεχής στις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, καθώς αυτές είναι ιδιαιτέρως ραγδαίες και καθοριστικές για το άμεσο μέλλον.

Εν συνεχεία τέθηκε το βασικό θέμα της συγκέντρωσης που ήταν ο συντονισμός της πολυεπίπεδης κοινωνικής δράσεως του Κινήματος. Συγκεκριμένα η Κοινωνική Αλληλεγγύη γίνεται άμεσα πράξη, με την διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, τις διανομές τροφίμων και ειδών ένδυσης.

Στο τέλος της συγκέντρωσης δε, έγινε απονομή επαίνων στους εκλογικούς αντιπροσώπους των εκλογών του Σεπτεμβρίου, ως ελάχιστη ένδειξη επιβράβευσης για την πολύτιμη συμβολή που προσέφεραν ανιδιοτελώς εκατοντάδες υποστηρικτές και φίλοι.

Η Κοινωνική Αλληλεγγύη, άρρηκτα συνδεδεμένη με την εθνικιστική βιοθεωρία, αποτελεί βασική προτεραιότητα του πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Το κοινωνικό του Κινήματος, μέσω του δικτύου δράσης, στοχεύει άμεσα στην έμπρακτη συνδρομή προς τις ελληνικές οικογένειες, οι οποίες δοκιμάζονται από τα επώδυνα μνημονιακά μέτρα”.

XA1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση