Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κατά του μνημονίου
Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κατά του μνημονίου

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ κατά του μνημονίου

Συγκέντρωση πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ Μαγνησίας την ημέρα ς στη Βουλή, του νέου μνημονίου.

Σε που εξέδωσε τονίζεται: «Αρκετά ματώσαμε – αρκετά πληρώσαμε! Αρκετά ανεχθήκαμε την κοροϊδία τους, τις απάτες τους, τις υποκρισίες τους, πότε με κάλπικα δημοψηφίσματα πότε με τις ωμές απειλές τους.

Εδώ και τ να πάρουμε τη ζωή μας και το μέλλον των οικογενειών και των παιδιών μας στα δικά μας χέρια.

Κανένας μόνος του – Κανένας ανοργάνωτος!

Αγώνας για να ακυρώσουμε τα σχέδια πτώχευσης του λαού!

Οι ζωές μας δεν αντέχουν άλλα μέτρα. Οι ανάγκες μας δεν μπορούν να συρρικνωθούν για να σωθούν τα μονοπώλια, τα κέρδη τους, το βάρβαρο σύστημά τους!

Δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη στα βάρβαρα μέτρα!

Η κυβέρνηση κοροϊδεύει ωμά και προκλητικά τους εργαζόμενους όταν αναφέρει πως τα μέτρα θα βασίζονται στην “κοινωνική δικαιοσύνη”, ότι δήθεν “μεταφέρουν τα βάρη στα υψηλότερα στρώματα”. Κανείς να μη τσιμπήσει σε αυτό το . Το φέρνει νέα άγρια μέτρα στο εισόδημα, στο ασφαλιστικό, στις εργασιακές , νέα φοροεπιδρομή.

Καμία αποδοχή της βάρβαρης και αντιλαϊκής Ε.Ε!

Με τα μονοπώλια ή με τις ανάγκες του λαού! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει!

Η ρήξη με την Ε.Ε και το δρόμο των μονοπωλίων είναι ο δικός μας δρόμος. Ο «μονόδρομος» της Ε.Ε αποδεικνύεται καταστροφικός, επιζήμιος για τα εργατικά-λαικά συμφέροντα. Η Ε.Ε δεν αλλάζει, δε μπορεί να γίνει φιλολαϊκή. Είναι ο ναός της «δημοκρατίας» για το μεγάλο κεφάλαιο και νεκροταφείο εργατικών-λαικών δικαιωμάτων για τη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού.

Δεν επιλέγουμε αν θα γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα με δραχμή ή με ευρώ!

Εμείς πρέπει να γίνουμε κυρίαρχοι του πλούτου που παράγουμε!

Δεν δεχόμαστε

Τους νέους και παλιούς αντιασφαλιστικούς νόμους. Το συνεχόμενο χτύπημα στο λαϊκό εισόδημα, στους μισθούς, τις συντάξεις. Τους νέους φόρους και τα νέα χαράτσια.»

Το ΠΑΜΕ απαιτεί την πλήρη διασφάλιση και καταβολή στην ολότητά τους, των μισθών, των συντάξεων, των επιδομάτων ς και προσθέτει: «το λαϊκό εισόδημα δεν είναι κεφάλαιο, δεν έχει καμιά δουλειά στα capital control. Είναι ο κόπος μας, ο ιδρώτας μας. Δεν τα χαρίζουμε σε κανέναν! Καμία απόλυση, καμία , υποχρεωτική , . Άμεση ανάκληση των απολύσεων όπου έχουν γίνει».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση