Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Συγχαρητήρια επιστολή στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Θ. Θεοδώρου
Συγχαρητήρια επιστολή στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Θ. Θεοδώρου

Συγχαρητήρια επιστολή στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Θ. Θεοδώρου

Η διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού ς απεύθυνε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή στον αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Θάνο Θεοδώρου για τις δράσεις που έγιναν στον Δήμο Βόλου με το νέο συντριβάνι, που ομόρφυνε την εικόνα της πλατείας Ελευθερίας.

Η επιστολή αναφέρει συγκεκριμένα:

“Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που αναλάβατε, της ς του Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου. Για πολλά χρόνια παρουσίαζε μια τριτοκοσμική εικόνα, λόγω της μη λειτουργίας του συντριβανιού και της μετατροπής της πλατείας σε parking αυτοκινήτων, και εσείς καταφέρατε μέσα σε λίγους μόνο μήνες, από την ανάληψη των καθηκόντων σας, να δημιουργήσετε ένα πραγματικό στολίδι όχι μόνο επαναλειτουργώντας το συντριβάνι, αλλά απομάκρυνσης των παρκαρισμένων αυτοκινήτων και ομορφαίνοντας τον προαύλιο χώρο με και βραχόκηπους.

Το Volos Info, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης μας, εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της ς και πολλές φορές ς και Ελλάδας, παρέχοντας πληροφορίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους τους επισκέπτες καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, Σαββατοκύριακα και Αργίες.

Με την ευκαιρία της επιστολής αυτής δεχτείτε τα συγχαρητήρια μας και για την στελέχωση του γραφείου με συνεργάτες που είναι πραγματικοί γνώστες του αντικειμένου του τουρισμού.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τ στενή μας και σας δηλώνουμε ότι η Ένωση Ξενοδόχων Ν. θα είναι στο πλευρό σας για κάθε επομένη η οποία μέχρι τ έχει φέρει θετικά αποτελέσματα. Αποδεικνύεται κ. Αντιδήμαρχε ότι όλοι μαζί μπορούμε.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση