Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συγχαρητήρια επιστολή στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Θ. Θεοδώρου
Συγχαρητήρια επιστολή στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Θ. Θεοδώρου

Συγχαρητήρια επιστολή στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Θ. Θεοδώρου

Η διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας απεύθυνε την παρακάτω συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Θάνο Θεοδώρου για τις δράσεις που έγιναν στον Δήμο Βόλου με το νέο συντριβάνι, που ομόρφυνε την εικόνα της πλατείας Ελευθερίας.

Η αναφέρει συγκεκριμένα:

“Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που αναλάβατε, της ανάπλασης του Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου. Για πολλά χρόνια παρουσίαζε μια τριτοκοσμική εικόνα, λόγω της μη λειτουργίας του συντριβανιού και της μετατροπής της πλατείας σε parking αυτοκινήτων, και εσείς καταφέρατε μέσα σε λίγους μόνο μήνες, από την ανάληψη των καθηκόντων σας, να δημιουργήσετε ένα πραγματικό στολίδι όχι μόνο επαναλειτουργώντας το συντριβάνι, αλλά απομάκρυνσης των παρκαρισμένων αυτοκινήτων και ομορφαίνοντας τον προαύλιο χώρο με φυτά και βραχόκηπους.

Το Volos Info, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης μας, εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και πολλές φορές Θεσσαλίας και Ελλάδας, παρέχοντας πληροφορίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους τους επισκέπτες καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, Σαββατοκύριακα και Αργίες.

Με την ευκαιρία της επιστολής αυτής δεχτείτε τα συγχαρητήρια μας και για την στελέχωση του γραφείου με συνεργάτες που είναι πραγματικοί γνώστες του αντικειμένου του τουρισμού.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα στενή μας και σας δηλώνουμε ότι η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας θα είναι στο πλευρό σας για κάθε επομένη η οποία μέχρι τώρα έχει φέρει θετικά αποτελέσματα. Αποδεικνύεται κ. Αντιδήμαρχε ότι όλοι μαζί μπορούμε.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση