Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε υψηλά ποσοστά η κίνηση το τριήμερο της Αποκριάς
Σε υψηλά ποσοστά η κίνηση το τριήμερο της Αποκριάς

Σε υψηλά ποσοστά η κίνηση το τριήμερο της Αποκριάς

Στο 70% κυμάνθηκε η τουριστική κίνηση το τριήμερο της Αποκριάς στη Μγνησί, σύμφωνα με τον πρόεδρο  της Ένωσης Ξενοδόχων . Ζαφείρη.
Μιλώντας στο Ραδιο Ακρόαμα ο κ. Ζαφείρης είπε ότι  για ακόμη μία φορά ο , η Πορταριά και η αποδείχθηκαν κορυφαίοι προορισμοί για το τριήμερο, ενώ σε ερώτηση αν λόγω καιρού υπήρξαν ξενοδόχοι που ήθελαν να ανοίξουν τα καταλύματά τους αλλά δεν το έκαναν απάντησε ότι «δυστυχώς μειώνεται ο χρόνος λειτουργίας πλέον των καταλυμάτων κι αυτό οφείλεται σε όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί». Ο τόνισε ότι, οι ξενοδόχοι κρατούν τις ίδιες τιμές τα τελευταία χρόνια, κάνοντας πάντα προσφορές.
Όσον αφορά στη συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων σε εκθέσεις, επισημάνθηκε ότι η Ένωση συμμετείχε σε αρκετές εκθέσεις, μαζί με τους Δήμους Αν. Πηλίου, . Πηλίου και Βόλου κι όπως είπε «γίνονται συντονισμένες ενέργειες και συνεχίζουμε οργανωμένα.
Τέλος για το αεροδρόμιο της . Αγχιάλου, ο κ. Ζαφείρης, τόνισε ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στα Επιμελητήρια με τους προϋπολογισμούς τους, επισημαίνοντας ότι έχουν γίνει ενέργειες.
«Ο Οργανισμός που έχει συσταθεί και είναι σαν να λειτουργεί. Ευελπιστούμε και με τις δύο επιπλέον πτήσεις από Βρυξέλλες και , να πάμε καλά» είπε χαρακτηριστικά.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση