Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΗΛΙΟ / Σε υψηλά ποσοστά η κίνηση το τριήμερο της Αποκριάς
Σε υψηλά ποσοστά η κίνηση το τριήμερο της Αποκριάς

Σε υψηλά ποσοστά η κίνηση το τριήμερο της Αποκριάς

Στο 70% κυμάνθηκε η τουριστική κίνηση το τριήμερο της Αποκριάς στη Μαγνησία, σύμφωνα με τον πρόεδρο  της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας . Ζαφείρη.
Μιλώντας στο Ραδιο Ακρόαμα ο κ. Ζαφείρης είπε ότι  για ακόμη μία φορά ο Βόλος, η και η αποδείχθηκαν κορυφαίοι προορισμοί για το τριήμερο, ενώ σε αν λόγω καιρού υπήρξαν ξενοδόχοι που ήθελαν να ανοίξουν τα καταλύματά τους αλλά δεν το έκαναν απάντησε ότι «δυστυχώς μειώνεται ο λειτουργίας πλέον των καταλυμάτων κι αυτό οφείλεται σε όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί». Ο τόνισε ότι, οι ξενοδόχοι κρατούν τις ίδιες τα τελευταία χρόνια, κάνοντας πάντα προσφορές.
Όσον αφορά στη συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων σε εκθέσεις, επισημάνθηκε ότι η Ένωση συμμετείχε σε αρκετές εκθέσεις, μαζί με τους Δήμους Αν. Πηλίου, Ν. Πηλίου και Βόλου κι όπως είπε «γίνονται συντονισμένες ενέργειες και συνεχίζουμε οργανωμένα.
Τέλος για το της Ν. Αγχιάλου, ο κ. Ζαφείρης, τόνισε ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στα με τους προϋπολογισμούς τους, επισημαίνοντας ότι έχουν γίνει ενέργειες.
«Ο Οργανισμός που έχει συσταθεί και είναι σαν να λειτουργεί. Ευελπιστούμε και με τις δύο επιπλέον πτήσεις από και Μόναχο, να πάμε καλά» είπε χαρακτηριστικά.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκδήλωση στις Μηλιές για την επαναστατική δράση του Άνθμιμου Γαζή #ΆνθμιμοςΓαζής - https://t.co/ReJL2qvgvM -

  • Οδηγούσε χωρίς #δίπλωμα   #δίπλωμα - https://t.co/7UhwKUJy6z -

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

"Αλιεύοντας" την είδηση