Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε Βερολίνο και Μόναχο η Ζέττα Μακρή, προσκεκλημένη της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας
Σε Βερολίνο και Μόναχο η Ζέττα Μακρή, προσκεκλημένη της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας

Σε Βερολίνο και Μόναχο η Ζέττα Μακρή, προσκεκλημένη της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας

Η  ς Ν.  Μγνησίς Ζέττα Μ.  Μακρή θα μεταβεί στο Βερολίνο και  το Μόναχο, από  τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, μετά  από  πρόσκληση της Ομοσπονδιακής ς της ς.

Η επίσκεψη με θέμα: ” Το διττό σύστημα επαγγελματικής εκπαίδευσης και η της ανεργίας των νέων”, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο του ελληνογερμανικού Σχεδίου Δράσης, που υπεγράφη το 2016, έχει ως στόχο την εμβάθυνση της ς των δύο χωρών στους τομείς της ς, της οικονομίας και της ς, της επιστήμης και της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της κοινωνίας των πολιτών.

Το εντατικό πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον υφυπουργό Παιδείας και Έρευνας, Thomas Rachel, και με ανώτερα στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της ς, ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας, Έρευνας και Αξιολόγησης των Τεχνολογικών  Συνεπειών, δρ. Ε.D. Rossmann, τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δρ. Μ. Bartke, καθώς και με άλλα μέλη της Επιτροπής του Γερμανικού Κοινοβουλίου, περιήγηση στη Γερμανική Βουλή και στη Βαυαρική Καγκελαρία,  συζητήσεις με την Κεντρική  Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων και τη Συνομοσπονδία Γερμανικών Εργοδοτικών Ενώσεων και,  τέλος,  συνάντηση με τον καθηγητή W.  Bausback,  μέλος της Βαυαρικής Βουλής και αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του CSU.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση