Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε πλήρη εξέλιξη τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Σκιάθο
Σε πλήρη εξέλιξη τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Σκιάθο

Σε πλήρη εξέλιξη τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Σκιάθο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τριών έργων στην Σκιάθο συνολικού προϋπολογισμού 3,2 εκατ. τα οποία υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με πόρους του Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το νέο που θα στεγάσει το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ και την ασφαλτόστρωση του Τρούλος – ΧΥΤΑ. Στα έργα πραγματοποίησε αυτοψία ο αντι Σποράδων Νίκος Πλωμαρίτης και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της και Σποράδων.

Σε δηλώσεις του ο Θεσσαλίας Κώστας σημείωσε τα εξής: «Το μεγάλο μας στοίχημα είναι ο χρόνος. Όλα τα έργα του πρέπει να ολοκληρωθούν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και για το λόγο αυτό απαιτείται εγρήγορση. Τα έργα που υλοποιούνται από τις Διευθύνσεις τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπως είναι και τα τρία αυτά έργα στη Σκιάθο, προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Έτσι το νησί αποκτά σύγχρονες υποδομές, που αποτελούσαν αίτημα πολλών ετών, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των τουριστών. Παράλληλα τα έργα αυτά διαχέουν κοινοτικούς πόρους στην τοπική οικονομία και κοινωνία και δημιουργούν .
ΤΡΟΥΛΟΣ-ΧΥΤΑ (3)ΤΡΟΥΛΟΣ-ΧΥΤΑ (2)

ΤΡΟΥΛΟΣ-ΧΥΤΑ (1)ΚΥ ΣΚΙΑΘΟΥ (2)

ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (4)ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (1)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση