Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε πλήρη εξέλιξη τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Σκιάθο
Σε πλήρη εξέλιξη τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Σκιάθο

Σε πλήρη εξέλιξη τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Σκιάθο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τριών έργων στην Σκιάθο συνολικού προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ τα οποία υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το νέο κτίριο που θα στεγάσει το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, το κλειστό και την ασφαλτόστρωση του δρόμου Τρούλος – ΧΥΤΑ. Στα έργα πραγματοποίησε αυτοψία ο αντιπεριφερειάρχης Σποράδων Νίκος Πλωμαρίτης και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. και Σποράδων.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Το μεγάλο μας στοίχημα είναι ο χρόνος. Όλα τα έργα του ΕΣΠΑ πρέπει να ολοκληρωθούν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και για το λόγο αυτό απαιτείται εγρήγορση. Τα έργα που υλοποιούνται από τις Διευθύνσεις τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπως είναι και τα τρία αυτά έργα στη Σκιάθο, προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Έτσι το νησί αποκτά σύγχρονες υποδομές, που αποτελούσαν αίτημα πολλών ετών, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των τουριστών. Παράλληλα τα έργα αυτά διαχέουν κοινοτικούς πόρους στην τοπική οικονομία και κοινωνία και δημιουργούν θέσεις εργασίας.
ΤΡΟΥΛΟΣ-ΧΥΤΑ (3)ΤΡΟΥΛΟΣ-ΧΥΤΑ (2)

ΤΡΟΥΛΟΣ-ΧΥΤΑ (1)ΚΥ ΣΚΙΑΘΟΥ (2)

ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (4)ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (1)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση