Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε νέο κτίριο 14ο και 24ο Νηπιαγωγείο Βόλου
Σε νέο κτίριο 14ο και 24ο Νηπιαγωγείο Βόλου

Σε νέο κτίριο 14ο και 24ο Νηπιαγωγείο Βόλου

Στο νέο κτίριο του Κέντρου Παιδιού επί των οδών Χιλιαδού – Κουντουριώτου ξεκίνησαν, σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου, τα μαθήματά τους οι μικροί μαθητές του 14ου και 24ου Νηπιαγωγείου Βόλου.

Ειδικότερα, τα συγκεκριμένα σχολεία στεγάζονταν σε ακατάλληλο κτίριο επί των οδών Μεταμορφώσεως με Τριανταφυλλίδη. Μάλιστα λόγω έλλειψης χώρου τα νήπια έκαναν μάθημα πρωί – απόγευμα.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου στο νέο κτίριο ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν νέα – κατάλληλη – σχολική στέγη.

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ – είχε δημοπρατηθεί από πέρυσι – στο πλαίσιο του οποίου έγιναν εργασίες αλλαγής κουφωμάτων, διαχωρίστηκαν οι αίθουσες, μπήκαν καινούργιες τουαλέτες, βάφτηκαν όλοι οι χώροι κ.λπ.

Ο αρμόδιος Θαν. Σταυρίδης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση των εργασιών, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίηση γονέων και παιδιών που πλέον θα μπορούν να κάνουν τα μαθήματά τους σε έναν ασφαλή χώρο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση