Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε λειτουργία η μπάρα ελέγχου στην οδό Αγίου Νικολάου
Σε λειτουργία η μπάρα ελέγχου στην οδό Αγίου Νικολάου

Σε λειτουργία η μπάρα ελέγχου στην οδό Αγίου Νικολάου

Τίθεται σε λειτουργία από αύριο Πέμπτη 19 οεμβρίου η μπάρα ελέγχου στην οδό στο ύψος της Δημητριάδος, αμέσως μετά το χώρο στάθμευσης των ΕΛΤΑ, που θα απαγορεύει την είσοδο των στην περιοχή γύρω από την πλατεία Αγ. ικολάου.

Στόχος της δημοτικής αρχής με την λειτουργία της μπάρας είναι να δοθεί επιτέλους λύση στο χρόνιο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης στάθμευσης οχημάτων τόσο τη μέρα, όσο και κυρίως τη νύχτα, στην πλατεία του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Νικολάου .

Τονίζεται πως η μπάρα ελέγχου θα παραμένει ανοιχτή μεταξύ 7.00 π.μ. και 10.30 π.μ. για τον εφοδιασμό των καταστημάτων ενώ θα δοθούν από τον Δήμο τηλεκοντρόλ σε Αστυνομία, Εκκλησία, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Δημοτική Αστυνομία ώστε να έχουν δυνατότητα χειρισμού της μπάρας, για να διευκολυνθεί το τους. Επίσης, πρόβλεψη υπάρχει και για την απρόσκοπτη δι θρησκευτικών τελετών στον Άγιο Νικόλαο.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος Θανάσης Σταυρίδης “με την λειτουργία της μπάρας ελέγχου θα δώσουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο και αφορά στην ανεξέλεγκτη στην πλατεία . Τόσα χρόνια η άναρχη στάθμευση των αυτοκινήτων δυσχέραινε την πρόσβαση των πεζών ενώ εγκυμονούσαν συνεχώς κίνδυνοι ατυχήματος. Με την λειτουργία της μπάρας θα μπει επιτέλους μια τάξη”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση