Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε εξέλιξη η διαδικασία για μίσθωση χημικών τουαλετών στις ακτές με Γαλάζιες Σημαίες και στις λαϊκές αγορές
Σε εξέλιξη η διαδικασία για μίσθωση χημικών τουαλετών  στις ακτές με Γαλάζιες Σημαίες και στις λαϊκές αγορές

Σε εξέλιξη η διαδικασία για μίσθωση χημικών τουαλετών στις ακτές με Γαλάζιες Σημαίες και στις λαϊκές αγορές

Την ένσταση εταιρίας, που είχε καταθέσει τον φάκελο με δύο λεπτά καθυστέρηση, εξέτασε κατά την σημερινή της η Οικονομική Επιτροπή, με θέμα τη διαδικασία για μίσθωση των χημικών τουαλετών που θα τοποθετηθούν στις με και στις αγορές.

Η Επιτροπή αποφάσισε να γίνει δεκτός ο φάκελος προσφοράς της εν λόγω εταιρίας, οπότε η Υπηρεσία τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει τις δύο οικονομικές προσφορές εταιριών που έδειξαν ενδιαφέρον (άλλες δύο απορρίφθηκαν λόγω ελλιπών δικαιολογητικών), προκειμένου να αναδειχτεί η εταιρία που θα τοποθετήσει τις χημικές τουαλέτες.

Ο πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός αφορά στη μίσθωση χημικών τουαλετών για τις ανάγκες των λαϊκών αγορών έτους 2015 (έως 31-12-2015) και του προγράμματος (έως 15-9-2015), συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 40.161 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος διαθέτει εννέα με Γαλάζιες Σημαίες στην Αγριά (Μπάρμπα Θωμάς), , , Αμαρυλίδα, Αμφανών (προς Αγ. Στέφανο), Χρυσή Ακτή Παναγιάς, , καθώς και δύο ακτές στη Ν. Αγχίαλο.

Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία μετείχαν μόνο σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήταν ομόφωνη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση