Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σε εξέλιξη η διαδικασία για μίσθωση χημικών τουαλετών στις ακτές με Γαλάζιες Σημαίες και στις λαϊκές αγορές
Σε εξέλιξη η διαδικασία για μίσθωση χημικών τουαλετών  στις ακτές με Γαλάζιες Σημαίες και στις λαϊκές αγορές

Σε εξέλιξη η διαδικασία για μίσθωση χημικών τουαλετών στις ακτές με Γαλάζιες Σημαίες και στις λαϊκές αγορές

Την εταιρίας, που είχε καταθέσει τον φάκελο με δύο λεπτά καθυστέρηση, εξέτασε κατά την σημερινή της η , με θέμα τη διαδικασία για μίσθωση των χημικών τουαλετών που θα τοποθετηθούν στις ακτές με και στις αγορές.

Η Επιτροπή αποφάσισε να γίνει δεκτός ο φάκελος προσφοράς της εν λόγω εταιρίας, οπότε η Υπηρεσία τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει τις δύο οικονομικές προσφορές εταιριών που έδειξαν ενδιαφέρον (άλλες δύο απορρίφθηκαν λόγω ελλιπών δικαιολογητικών), προκειμένου να αναδειχτεί η εταιρία που θα τοποθετήσει τις χημικές τουαλέτες.

Ο πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός αφορά στη μίσθωση χημικών τουαλετών για τις ανάγκες των λαϊκών αγορών έτους 2015 (έως 31-12-2015) και του προγράμματος (έως 15-9-2015), συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 40.161 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Βόλου διαθέτει εννέα ακτές με Γαλάζιες Σημαίες στην Αγριά (Μπάρμπα Θωμάς), , , Αμαρυλίδα, Αμφανών (προς Αγ. Στέφανο), Χρυσή Ακτή Παναγιάς, Πλατανίδια, καθώς και δύο ακτές στη Ν. Αγχίαλο.

Η της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία μετείχαν μόνο σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήταν ομόφωνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση