Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε εξέλιξη η διαδικασία για μίσθωση χημικών τουαλετών στις ακτές με Γαλάζιες Σημαίες και στις λαϊκές αγορές
Σε εξέλιξη η διαδικασία για μίσθωση χημικών τουαλετών  στις ακτές με Γαλάζιες Σημαίες και στις λαϊκές αγορές

Σε εξέλιξη η διαδικασία για μίσθωση χημικών τουαλετών στις ακτές με Γαλάζιες Σημαίες και στις λαϊκές αγορές

Την ένσταση εταιρίας, που είχε καταθέσει τον φάκελο με δύο λεπτά καθυστέρηση, εξέτασε κατά την σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή, με θέμα τη διαδικασία για μίσθωση των χημικών τουαλετών που θα τοποθετηθούν στις ακτές με και στις λαϊκές αγορές.

Η Επιτροπή αποφάσισε να γίνει δεκτός ο φάκελος προσφοράς της εν λόγω εταιρίας, οπότε η Υπηρεσία τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει τις δύο οικονομικές προσφορές εταιριών που έδειξαν ενδιαφέρον (άλλες δύο απορρίφθηκαν λόγω ελλιπών δικαιολογητικών), προκειμένου να αναδειχτεί η εταιρία που θα τοποθετήσει τις χημικές τουαλέτες.

Ο πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός αφορά στη μίσθωση χημικών τουαλετών για τις ανάγκες των λαϊκών αγορών έτους 2015 (έως 31-12-2015) και του προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες (έως 15-9-2015), συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 40.161 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Βόλου διαθέτει εννέα ακτές με στην Αγριά (Μπάρμπα Θωμάς), Άναυρος, Αλυκές, Αμαρυλίδα, Αμφανών (προς Αγ. Στέφανο), Χρυσή Ακτή Παναγιάς, Πλατανίδια, καθώς και δύο ακτές στη Ν. Αγχίαλο.

Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία μετείχαν μόνο σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήταν ομόφωνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φιλικό οι Παλαίμαχοι Ολυμπιακού Βόλου και οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας - https://t.co/XtUO2RPLaO… -

  • Αθλήτριες και αθλητές του Γ. Σ. Βόλου στο Διασυλλογικό Αλτικού Τετράθλου - https://t.co/GyuNqwCYQr -

  • Γυρίσματα νέας διεθνούς παραγωγής #Castaways στο #Πήλιο #BBC #Paramount #Πήλιο - https://t.co/Ajs2TM2Csw -

"Αλιεύοντας" την είδηση